Dell رو که پیشنهاد نمیدم به دلیل خرابی ها و دردسر هایی که تو اون یکی دو سال از خودش نشون داده. Acer برند خوب و سخت کاری هستش اما مدل خاصی تو رنج بودجه شما به نظرم نمیرسه جز یکی که عرض میکنم.
میمونه همون IBM Lenovo که خودتون انتخاب کردید،مدل G570 با کانفیگ زیر رو اگر بتونید پیدا کنید،از هر لحاظ حرف نداره واسه کاربری و هدف شما:
کد:2nd generation Intel® Core™ i3-2350M Processor ( 2.30GHz 1333MHz 3MB ) Genuine Windows 7 Home Premium 64 Intel Integrated HD Graphics 3000 6 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz 15.6" HD Glare with integrated camera 1366x768 Integrated 2.0MP Camera Industry Standard Touchpad 500GB 5400 DVD Recordable 6 Cell Lithium-Ion Lenovo BGN Wireless Bluetooth Version 2.1 + EDR
پردازندش i3 هستش اما فرکانسش 2.3 هستش و سرعت پردازش عالی داره،میشه گفت معادل پردازنده 2.8 گیگاهرتزی نسل قبل Arrandale هستش.
رم هم 6 گیگابایت،واسه محیط های 64 بیتی و پردازش همزمان و سنگین بیسته
گرافیک مجتمع 3000 که مناسب محیط های گرافیکی و حتی گیم های معمول با تنظیمات متوسط به پایین هستش.
هارد هم 500 که حجم قابل قبولیه واسه نیاز های یک پروگرمر
مدل ایسر که 4 روز قیمت گرفتم 775 تومن:Acer 5750
CPU:Core i3 390M 2.66 GHz
VGA Geforce 520M
Ram 4GB DDR3 1333
HDD:500GB
display:15.6"
پردازندش با اینکه از نسل قبل هست اما به دلیل فرکانس بالاتر،حداقل سرعت پردازش معادل I3 2310M از نسل کنونی و حتی بیشتر رو داره.
گرافیکش هم واسه نیاز گرافیک سیستم و اجرای گیم با تنظیمات متوسط به پایین عالیه. دقت کنید که وجود گرافیک مجزا در سیستم باعث بالا رفتن پرفرمنس کلی سیستم میشه و حافظه رم سیستم نیز به واسطه گرافیک مجتمع اشغال نمیشه.
حجم هارد و رم سیستم نیز مطابق با نیاز شما!
در نهایت شما تشریف ببرید به بازار و بین دو مدلی که خدمتون عرض کردم،هر کدوم رو تونستید گیر بیارید،خریداری کنید! اولویت با اولی و سپس دومی. نکته ای که باید بهش دقت کنید،اینه که ممکنه Lenovo G570 رو با پردازنده I3 2310M و رم 4 داشته باشند،اگر اینطور بود ،خریداری نکنید و به جاش از همون مدل ایسر خریداری کنید. مدل ایسر حتما در بازار هست و اگر خواستید میتونم لینک خرید رو واستون پخ کنم.

Bookmarks