Aspire ES1-533-P3FY
بازی که نه ولی برای کارهای عادی مناسبه . بازی با این بودجه نمیشه
سلام
یک لپ تاپ برای کار های عادی پیشنهاد بدید
اینترنت، بازی های معمولی، کار های نه خیلی سنگین، هارد حداقل 500، بیشتر باشه بهتر
رنج قیمت هم حدود 1100-1200
|
Amin4All (18-02-17), javaheri69 (22-03-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه ـم اگر 850-900 بشه پیشنهاد میشه از این لپ تاپ های استوک بگیرم؟
یک مدل پیشنهاد بدید.
Amin4All (23-03-17), DOOM999 (22-03-17), javaheri69 (22-03-17)
از جای مطمئن جایی رو میشناسید بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتون اگر دارید مشخصات بدید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سمت راستش صفحه کلید عدد نداره انگار که نیاز دارم
نظر شما در مورد خرید این مورد چیه؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-03-17 انجام شده است
|
من با توجه به بودجه ای که دارم بین 1 تا 1200
به نظرم این دو مورد خوبه برام:
Lenovo Ideapad 300 - J - 15 inch
Aspire ES1-432-P0GG
باز نظر شما هم مهمه برام اگر اشتباهی میکنم.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-03-17 انجام شده است
پردازنده Aspire ES1-432-P0GG قویتره و چهار هسته ای هست
بیشتر نگرانیم از استوک گرفتن این هست که چون دسته دو محسوب میشه میترسم بعد از یک مدتی اذیت کنه و من که تا چند سال آینده و در حال حاظر فقط لپ تاپی میخام که کار های نه چندان سنگین رو باهاش بتونم انجام بدم بعدا از خریدش پشیمان بشم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks