آقا امید قبلا میگفتن اینها ممکنه ریفرش شده یا تعمیر شده از کشورهای دیگه مثل اروپا و اینها باشه و پس قابل اعتماد نباشه (که به نظر منطقی میرسه و بیشتر به نظر میرسه که همین طور باشه) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اگه بخوام قطعه ی دست دوم بگیرم ، به دو چیزش توجه میکنم :
هم اینکه کارت ضمانت معتبر داشته باشه (حتی اگه اعتبارش تمام شده باشه) و بعد هم شماره سریال روی کارت را با سریال روی کالا بررسی میکنم که یکی باشن . چون حداقل با این روش میشه متوجه شد که استوک وارداتی نیست . سعی هم میکنم که کارتون هم داشته باشه .
دوم اینکه سعی میکنم تا حد امکان ، نسل جدید پردازنده را بگیرم (که به همراه تست های نرم افزاری مثل هارد ، تا حدودی متوجه شم که زیاد از حد کار کرده نشده باشه) .
کیفیت رو شخصا ایسوز را ترجیح میدم .
سال ها قبل دو تا برند لنوو اون هم کاملا نو با گارانتی معتبر گرفته بودم برای آشنا هامون و گول ارزونی نسبی اش را خوردم ، جفت شون همون اول مشکل داشتن .
حالا دوستان شاید نظر داشته باشن که میزان خرابی شون فرقی نداشته باشه اما اون ، تجربه ای برام شد که بیشتر سمت ایسوز برم . و هر گرونی هم چندان بی حکمت نباشه .
البته تست های بررسی سلامت که نرم افزارهای مختلف برای قطعات مختلف داره .
و هم اینکه از سایتی که قوانین سفت و سخت ای داره بگیرم (شخصا ایسام را ترجیح میدم) .
و البته خیلی سئوال هایی که از فروشنده میپرسم مثل تعمیری نبودن اش و ... که چون روش نرم افزاری ای برای کشف اش نیست ، فقط میشه به گفته هاش اعتماد کرد (هر چند خرید کالای نو ، همه ی این نگرانی ها را یکجا رفع میکنه) .

Bookmarks