سلام
قصد خرید لپ تاپ برای پدرم دارم تا قیمت 1.5 میلیون تومان با این شرط که اندازه صفحه نمایش لپ تاپ 12 اینج باشد و از لحاظ کانفینگ قابل قبول باشه برای کارهای روزمره و عادی مشکلی نداشته باشد.
سلام
قصد خرید لپ تاپ برای پدرم دارم تا قیمت 1.5 میلیون تومان با این شرط که اندازه صفحه نمایش لپ تاپ 12 اینج باشد و از لحاظ کانفینگ قابل قبول باشه برای کارهای روزمره و عادی مشکلی نداشته باشد.
|
عزیز لپ تاپ acer ES1-132 رو پیشنهاد میدم با مشخصات زیر:
intel Pentium N4200 (Quad Core)
4GB RAM
500GB H.D.D
11.6" HD+ LED Backlit
1x USB 3.0 + 2x USB 2.0 + Lan + Wifi 802.11 ac + HDMI
که هم سبک هست هم زیبا هم پورتاش کامله با دو سال گارانتی سازگار ارقام
To improve is to change. To perfect is to change often
با تشکر از شما دوست گرامی. نظرتون راجع به مدل ایسوس E202SA-B چیه؟ (سی پی یو این مدل تک هسته ای می باشد؟) و لطفاً بفرمایید از بین مدل ایسوس که گفتم و مدل ایسر که شما گفتید که یک بهتر است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر دو هسته ای هست ایسوسه اما بازم تا 40 درصد ضعیف تره از 4200 در عملکرد، به هر حال پنتیوم یک رده بالاتر حساب میشه از سلرون و اینکه دو هسته بیشتر داره.
قویا پیشنهاد میدم ایسر رو بگیرین، پردازنده های سلرون خیلی ضعیفن و احتمالا اعصابتون رو خورد خواهد کرد. کیفیت ایسره هم خوبه و فرقی از این جهت با ایسوسه نداره.
مخصوصا بعدا اگه تونستید روش یه اس اس دی بندازین و هاردش رو اکسترنال استفاده کنین سرعتش عالی میشه.
سلام
ببخشید دوباره آمدم با یه سری سوال:
1) ظاهراً دو لپ تاپ فاقد درایو نوری هستند درسته؟
2) از بین این دو لپ تاپ کدام یک گرافیک بهتری دارد؟
بله جناب روی لپ تاپ 11 اینچی که اگه درایو نوری بذارن جایی نمیمونه برای قطعات، میتونید براشون درایو نوری super slim تهیه کنید که بسیار کوچک و سبک هستن و نیاز به برق جدا هم ندارن قیمتشون هم بین 100 تا 200 بسته به برند و اندازه و ظاهر متفاوته
ایسر گرافیک بهتر و قویتری داره
ehsanss (24-10-17)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks