این لپتاپ پیشنهادی خودتون در شرکت یکی از دوستان کار کردم . موافقم باهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
قصد خرید یک لپ تاپ رو دارم برای کاربری خانگی(تماشای فیلم، بازی معمولی و ...):
- بودجه : حدود 2 تا حداکثر 2.2
- کیفیت ساخت خوب
- صفحه نمایش خوب
خودم این مدل TOSHIBA Satellite S50-B-136
را در نظر گرفتم. حالا نظر دوستان رو می خواستم. با توجه به پیشنهاداتی که تو اغلب تاپیک دیدم دوستان متخصص پیشنهاد دادن بگم سری G , Z لنوو را بررسی کردم ولی صفحه نمایش شون اصلا خوب نیست کیفیت ساخت شون هم چندان تعریفی نداره بخصوص سری G.( کیفیت ساخت و همینطور صفحه نمایش خوب برام از کانفیگ بالاتر مهمتره.)
ممنون
|
|
این لپتاپ پیشنهادی خودتون در شرکت یکی از دوستان کار کردم . موافقم باهاشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (12-03-15), M3RS4D 50062 (11-03-15), mahdi255 (11-03-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام. مدل های دیگه ای هست که کیفیت ساختشون در همین حد باشه ولی کانفیگ بهتری داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله هستند ولی به نظر من هر لپتاپی نقاط ضعف خودش رو دارد . شما بر اساس نیازتون و بودجتون باید خرید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi255 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (12-03-15), M3RS4D 50062 (11-03-15)
کاربر شهرسختافزار
خوب منظورم با همین حدود بودجه هست. البته که اگر بودجه رو بیشتر کنم لپ تاپ بهتری میشه خرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تو همین حدود قیمت مواردی دیگه شما در نظر دارین پیشنهاد بدین ممنون میشم
M3RS4D 50062 (11-03-15)
Lenovo ThinkPad E540 i5 6 1TB 2G
: Lenovo
پردازنده : Intel Core i5 4300M
تعداد هسته : 2
رم : 6GB DDR3
حافظه داخلی : 1TB
پردازنده گرافیکی : Geforce GT 840M
حافظه گرافیکی : 2GB DDR3
درایو نوری : DVD-RW
سایز صفحه : 15.6
صحفه لمسی : خیر
رزولوشن : HD
شیار حافظه : بله
سیستم عامل : DOS
باطری : 6Cell
HEXATOR (12-03-15), M3RS4D 50062 (11-03-15), mahdi255 (11-03-15), Mahdi_ys (11-03-15)
|
|
گزینه خودتون بهترین انتخاب هست توش هیچ شکی نکنید.
mahdi255 (11-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks