ripek (29-01-10)
با سلام خدمت اساتید
من بودجم جور شد(تا آخر ماه) واسه گرفتن یه لپ تاب البته اونم زیر 800
گارانتی واسم مهم نیست
از اساتید میخام راهنماییم کنند(مثل سیستمی که جمع کردم)
عموما نیاز من قدرت پردازش بالا
برندش هم بیشتر دوست دارم دل باشه فرقی نمیکنه چینی یا مالزی یا آمریکایی باشه چون همشون سروته یه کرباسن
مدل مورد نظر من هم مدل جدید دل
Dell Inspiron 1564-A
با مشخصات زیر
پردازنده نوع پردازنده Core i3 سرعت پردازنده 2.13 گيگاهرتز حافظه Cache 3 مگابايت سرعت Bus 1066 مگاهرتز حافظه حافظه RAM 4096 مگابايت نوع حافظه RAM DDR3 هارد ديسك 320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك 7200 PRM درايو نوري 8X CD / DVD Burner Dual Layer DVD+/-R Drive صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش 15.6 اينچ نوع صفحه نمايش HD W-LED نسبت صفحه نمايش 16:9 حداكثر رزولوشن 1366x768 ساير مشخصات كارت گرافيكي ATI HD 4330 - 512MB Dedicated - 1970 MB مودم ندارد كارت شبكه (LAN) دارد 10/100/1000 شبكه بي سيم (WLAN) دارد 1397 Dell Wireless iLink - 1394 ندارد بلوتوث دارد كارت خوان (Memory Reader) دارد وب كم دارد باتري 6 سلولي - Li-Ion مدت كاركرد باتري 3 ساعت باتري دوم No وزن 2.7 كيلوگرم ابعاد
سيستم عامل DOS ساير امكانات سه عدد پورت USB، پورت HDMI، کارت گرافيک ATI HD 4330 - 512MB Dedicated، صداي High Definition Audio 2.0، صفحه کليد عددي
نظرتون چیه
لپ تابی که میخاین معرفی کنید
قیمتش هم حول حوش 800
کیف هم خودم دارم فقط یه کولر 25 تومنی میخام براش بگیرم
مصرف باتریش حداقل 2.5 ساعت نگه داره رو حالت high proces چون عادت دارم بیشتر تو کلاس یا خونه کار کنم
سایز هر چه کوچیکتر بهتر
رمش فقط ddr 3
کش 3 مگ و 6 مگ
مانیتورled
HDMI , BT ,Wlan حتما داشته باشه
bus هم حداقل 1066
ممنون میشم راهنماییم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (29-01-10)
|
اطلاعاتی هم در مورد لپتاب های AMD شرکت MSI که دکمه آورکلاک دارن دارید بزارید ممنون میشم
ripek (29-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپي که فرموديد عاليه. هيچ مشکلي هم نداره. بنده کاملا تاييدش مي کنم. هيچي کم نداره(مودم دايال آپ مهم نيست اصلا اگر هم لازمتون بشه با هزينه اي زير 20000 تومان مي تونيد يه اکسترنالش رو بخريد)
مودم نیاز ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 1 ساله که با دیال آپ خداحافظی کردم
اگر هم به اینترنت نیاز داشته باشم با GPRS کار میکنم اگه وایمکس هم بیاد با اون
ممنون از نظرت
ripek (29-01-10)
CPU core I3 به CPU سیستم فعلی من میرسه
سیستممCPU که میدونید 425 مجموع کلاکش 3.33*3 با آور
ripek (29-01-10)
Dell بگیر دیگه خوبه
mzz (29-01-10)
|
ببینید مدل 1564 تازه وارد بازار شده و برای خیلی ها سوال هست با این امکانات و مشخصات چرا اینقدر ارزونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درحالی که یک لپ تاپ اول با اوج قیمتش وارد بازار میشه بعد افت میکنه
اما مشخصات خیلی خوبی داره ، دیگه نسل پردازنده های قدیمی سری Core2Duo T داره منسوخ میشه و تمام برندها از این به بعد میرن سمت i3 , i5 , i7 که مزیت خوبی داره و اون هم مصرف کمتر نسبت به Core2Duo ها هست
البته این طریقه دسته بندی مدل ها که سایت دیجیکالا گذاشته مثل 1564A همچین چیزی تو سایت دل نیست و اینها برای خودشون طبقه بندی کردن !!
اینجا تالار مشاوره هست نه بحث و تبادل نظر دوست عزیز ، در لب تاپ و وسایل مربوطه مطرح کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
Fastest in Iran
mzz (03-02-10)
لپ تاب هایی که با پردازنده CORE i3 قرار عرضه بشن همه قیمتاشون پایینه فعلا فقط دل تو ایران هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The King برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسر و پاویلون و لنوو هنوز تو ایرن عرضه نشده
مدل جدید دل هم اومد این چطوره
core i5
500g hdd
4g ddr3 ram b1066
VGA:
512MB ATI Mobility Radeon HD4330
قیمتش هم 894برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما فکر نکنم پولم برسه اینو بخرم
کسی کاور خوب واسه 15.4 اینچی سراغ داره مارک تاراگوس هست 29
برندهای دیگه ندارند
آخرین ویرایش توسط mzz در تاریخ 06-02-10 انجام شده است
تارگوس تو این چیزها بهترینه ، کلا لوازم جانبی که تارگوس تولید میکنه همشون با کیفیت هستن و بیشتر برند ها از تارگوس استفاده میکننکسی کاور خوب واسه 15.4 اینچی سراغ داره مارک تراگوس هست 29
برندهای دیگه ندارند
Fastest in Iran
mzz (06-02-10), reza76622201 (06-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks