سلام.دو سوال دارم.
1-روی لپتاپ hp2540p با کارت گرافیک اینتل میشه ویندوز 8.1 یا 10 ریخت.(درایور ها نصب میشن؟چطوری؟)
2-کسی سابقه خرید از استوک شاپ رو داره.سایتشون معتبره؟
سلام.دو سوال دارم.
1-روی لپتاپ hp2540p با کارت گرافیک اینتل میشه ویندوز 8.1 یا 10 ریخت.(درایور ها نصب میشن؟چطوری؟)
2-کسی سابقه خرید از استوک شاپ رو داره.سایتشون معتبره؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-برای این پردازنده اینتل درایور گرافیک برای ویندوز 10 ارائه نکرده است پس احتمالا امکان نصب گرافیک روی ویندوز 10 نیست .
2-بهتره دنبال مدل های جدیدتری باشید .این سایت را خیر
ولی با این کانال کار کردم .
PHP Code:
https://t.me/buylcd
QR7X (09-08-20)
لپتاپ دل e5430 چی؟میشه ویندوز 8.1 یا 10 ریخت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپتاپ استوک اگر همه چیزش رو تست کنیم به درد میخوره ؟ک
اگر پردازندش اینه Core i5 3210M درایور 10 برای گرافیکش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقع خرید باید تست کمامل بگیرید همه چیز مرتب بود تهیه کنید .
QR7X (09-08-20)
پردازنش اینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدi3 3120M.با گرافیک اینتل.ویندوز 8.1 هم نصب میشه؟10 چی؟
بله درایور 10 برای گرافیک مجتمع این پردازنده موجوده و میتوانید از سایت اینتل دریافت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برا نصب ویندوز 8.1 کدوم نسخه بهتره؟
نسخه پرو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پرو در دسترس نباشه اینترپرایز به خوبی پرو هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پرسیدید کدام نسخه بهتر است عرض کردم نسخه pro . شما هر نسخه که دوست داشتید و در دسترس بود نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.t.1261 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks