یک ساعت چیز نوشتم همش پرید! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

داداش نیما چندتا سوال دارم:

1- این مودم نداشت؟! من نتونستم پیدا کنم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- چرا سیستم عامل رو زده لینوکس؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چه مزیت و ضعفهایی نسیت به اون که من گفتم داره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

چون من کلی باسه اون تحقیقات نموده بودم مثلا! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دستت درد نکنه

=====

داداش علیرضا اینم خیلی قشنگ بود که گفتی. رنگهاشم دوست داشتم.
همون سوالای بالا رو به جز 2 از شما هم دارم بی زحمت. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قیمتاشونم نگفتید
سلام پوزش میخوام این پستتون رو ندیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1- این مودم نداشت؟! من نتونستم پیدا کنم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

تو مشخصات که نوشته یه مودم دایال آپ 56k داره

2- چرا سیستم عامل رو زده لینوکس؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای ما که در ایران زندگی میکنیم بهتره چون ما یه ویندوز رو میخریم هزار تومن ولی اگر خود لپتاپ ویندوز داشته باشه بین 50 تا 300 تومن ( نسبت به مدل ویندوز ) قیمت ویندور به قیمتش اضافه میشه

3- چه مزیت و ضعفهایی نسیت به اون که من گفتم داره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حقیقت به دلیل گارانتی متفرقه اصلا اون لپ تاپ که شما گفتین رو نگاه نکردم لطفا یه لینک از مشخصاتش بگذارید تا مقایسه کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید