با سلام خدمت همه دوستان وکاربران عزیز....باقبولی طاعات وعبادات شما...من چند سوال در مورد لپ تاپ مدل Lenovo G510 با رم 8 گیگ و پردازنده core i5 و هارد 1 ترا و...است...من برای کارهای روزمره مثل تایپ واکسل و...وبرنامه نویسی و دیدن فیلم و مررو در اینترنت و....می خواهم این لپ تاپ را تهیه کنم ولی در سایت هایی مثل دجی کالا و... نفدهایی در مورد این مدل لپ تاپ آمده است..من از کسانی که با این مدل کارکرده اند ودارند خواهش می کنم بدون تعصب به سوالات من جواب بدهند ومن را راهنمایی کننند:
1-آیا ازنظر کیفیت تصویر وصفحه نمایش وزاویه دید وپیکسل در حد خوبی است یا نه؟ وآیا نیازهای من را این صفحه نمایش پاسخ گو است یا نه؟
2-22آیا باطری این مدل زود شارژ خالی می کند یا خیر؟ و برای کارهای روزمره ویا گشت وگذار در اینترنت واستفاده از وای فای چقر شارژ خالی می کند ((چون می گویند ازنظر باطری ضعیف است))و آیا باطری قابل تعویض است یا مثل مدل Z510 غیر قابل تعویض است؟
3-شما تارنج قیمت 1/500/000تا1/700/000 چه مدل لپ تاپی را معرفی می کنید تا خوب وبا کیفیت باشد((برای من کیفیت سخت افزاری وکیفیت تصویر نمایش وامکانات خوب مهم است))
4-شما دریک سخت افزار وکانفینگ مثل هم ازبین لپ تاپ های ASUS وLenovo کدام را ازنظر کیفیت ساخت قطعات و....مورد تائید قرار می دهید....
شرمنده اگر طولانی شد...یا حق...

Bookmarks