عزیزان ممنون خیلی با معرفتید که می شینید کل پست های طولانی و سردرد آور من رو می خونید ( یه دنیا معذرت )

در بیان سلیقه خودم عرض کنم

من ظاهر لپ تاپ برام مهم نیست که MacBook Air رو بخاطر ظاهرش ترجیح بدم ، در واقع مهمترین چیز کارایی سیستم هست که خیلی برام مهمتر از ظاهره

به قول فرنگی ها Performance برام مهمتر از Appearance هست

اگه مک بوکم 3 کیلوگرم و ضخامتش هم 5 سانتیمتر باشه واسه من مهمترین چیز اینه که رم و پردازنده اش قوی باشه تا

سرعت سیستم بالا باشه و اذیت نشم

اما در مورد هزینه

من تقریباً 7-6 میلیون تومن می تونم هزینه کنم ولی بین درست یا غلط بودن دو دیدگاه موندم

1- یک دیدگاه اینه که یک مک بوک نو با کانفیگ پایین بخرم : 1200 دلار و 3 سال بعد 700 دلار بفروشم و در آن سال (در سال 2016 به شرط حیات ! ) 1000 دلار دیگه بزارم روش و یه مک بوک 1700 دلاری به روز و با کانفیگ بالا بخرم

آیا این روش بهتره ؟ یا

2- الان یه مک بوک نو با کانفیگ بالا با قیمت 1700 دلار بخرم و فکر می کنم تا 5 سال دیگه از خیلی از مک بوک های کانفیگ معمولی آینده بهتر خواهد ماند، (درسته ؟ ) و 5 سال دیگه 700 دلار بفروشم و (در سال 2018 بازم به شرط حیات ) 1000 دلار بزارم روش و یه مک بوک 1700 دلاری به روز و با کانفیگ بالا بگیرم

برای اینکه همیشه سیستم به روز داشته باشید و کمتر هزینه کنید کدوم روش در مورد نوت بوک های اپل بهتره ؟

خیلی پووووزش می خوام سرو چشماتون رو به درد آوردم