چرا داره ، گفتم ، لیبل و لوگو ویندوز مایکروسافت رو خوشبختانه تو ایران جعل نمیکنن بچسبونن ! اگر روی لپ تاپ لوگو ویندوز و زیرش لیبل ویندوز اصل بود معلومه با ویندوز بوده ، اگر این دو مورد نبود و روی دستگاه ویندوز نصب شده بود معلومه کرک شده هست .در لپ تاپهاي دل فقط همين سري بدون سيستم عامل است ؟ آيا به جز همين سري n بودن نشانه اي ديگه اي ندارن كه بفهميم اين لپ تاپها بدون سيستم عامل از طرف كارخانه توليد ميشن ؟
منظور من فقط لینوکس و ورژن های مختلفش بود که روی لپ تاپ های بدون ویندوز نصب میکنن وگرنه همون برند سازنده هم برای اون ویندوز اصل پول میده .منظورتون از مجاني بودن چيه ؟ آيا پول سيستم عامل رو از مشتري نمي گيرن ؟ منظورم اينه كه پول سيستم عامل روي قيمت لپ تاپ كشيده نشده ؟
چون من دوست دارم سيستم عمل مك رو داشته باشم حال اگه يك لپ تاپ مك خريداري كنم پول سيستم عاملش رو نمي دم ( چكار كنيم عائت به استفاده بدون دادن پول )
شما مک بوک بخرید خواه ناخواه پول سیستم عامل رو هم باید بدید ، بعضی برند ها لپ تاپ هاشون رو اصلا بدون سیستم عامل نمیفروشن ، یعنی انتخاب داشتنش دست شما نیست ، شما نهایتا بتونید ورژن سیستم عامل رو در سایت سازنده اگر بخواهید سفارش بدید کاستومایز کنید . مثل سونی

Bookmarks