Shahryar (17-03-10)
سلام دوستان
خسته نباشید
یک لب تاب دست دوم Dell vostro 1510 هست میخام بخرم به 600 به نظرتون می ارزه
حالا یکم فی بالاتر هست بهع نظر خودم اما چون اصلیه
پشتش زده poland لهستان میشه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کش سی پیو 4 مگ هست درسته ؟
یارو میگفت 6 مگه من هر چی میگم 4 مگه اون میگه 6 مگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از کمکتون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط love_pc در تاریخ 17-03-10 انجام شده است
Shahryar (17-03-10)
|
دوست عزیز 1510 از کش 1 تا کش 6 داریم باید دید سی پی یو این لپ تاپ چه مدلی است اگر طرف گفته کش 6 پس احتمالامدل سی پی یو 2.5 با کش 6 و رم 4 وهارد 320 یا 500 است که خیلی تو بازار فراوان بودو اگر از ظاهر ساده اش بگذریم لپ تاپ خوبی است اما در مورد کانفینگ دقیقش حتما تحقیق کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم رفيق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يادم رفت بگم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :t9300 2.5
ram 4 g
vga : 8400 gs
hdd: 320 g
ممنونم
راستي اين poland كجا ميشه ممنوم لب تابه اصليه؟؟؟
پشتش هم جاي هارد و فن هست باز شده بود نگاه كردم اما پيچهاي دورش نه باز نشده بود
راستي با دكتر هاردوار تست كردم
كچ l2 2 m ميزنه كه رو هم ميشه 4 مگ درسته؟
يا اين مدل با اين مشخصات 6 مگه
ممنونم از دوستان عجله دارم ميخام معامله كنم
راستي به غير باتري كه حدودن بايد دو ساعت بره بقيه قسمتها را چه طوري تست بزنيم
مرسي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط love_pc در تاریخ 17-03-10 انجام شده است
لپ تاپ خوبی هست 24 ساعت تستش کن با قیمتی که گفتی خرید بدی نیست.
سلام
خدمت دوستان
اخرش خريدمش به 570 كچ سي پي يو هم 6 مگ هست درست گفته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفتم مسافرت دور شد جواب بدم
راستي ساله نوتون هم مبارك ساله خوبي داشته باشيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تم سايت هم با حال شده ابديت كرديبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط باتريش 1 ساعت ميره بايد 9 سلوليش كنم
بعضي دي وي دي ها را هم نميخونه؟
به همون + و - ربط داره؟؟
اشكال كجاست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسي
سلام :
سری وسترو هرچی مانیتورش کم نور تر بشه عمر باطریش بیشتر میشه ...
باطزی اصلیش روش خورده ساخت ژاپن و فرعی خورده چین ...
کلا یا لهستانی هستند یا مالزی یا چین ...
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks