دوستان عزیز کسی نیست راهنمایی کنه لطفا....!!!!
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز
دوتا لپ تاپ SONY و DELL هست. میخوام نظر شما ها رو هم بدونم ببینم کدومش بهتره و هر کدوم حدودا چه قیمت ارزش داره....؟؟؟؟
در حقیقت DELL مال خودمه و SONY مال یکی از دوستان هست و کارت صداش هم مشکل داره. اما مهم نیست کارت صداش چون کارت صدای اکسترنال دارم و ساند کارت خود لپتاپ رو Disable میکنم. حالا هم قیمت حدودی دستگاه خودم و هم این سونی مال دوستمو میخوام بدونم چقدر ارزش داره...؟؟؟!!!!
SONY fw590fbp USA
500GB
6GB RAM
DELL Studio 1558 Core i7 Q720 1.6
4GB
500GB
9cell
ATI Radeon HD5470
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز کسی نیست راهنمایی کنه لطفا....!!!!
حدود 2.5 ارزش داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محسن فرهادزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-03-14), محسن فرهادزاده (06-03-14)
حدود 2.5 ارزش داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محسن فرهادزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-03-14), محسن فرهادزاده (06-03-14)
کاربر شهرسختافزار
کدومش دوست عزیز....؟؟؟؟ dell یا sony....؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-03-14), محسن فرهادزاده (07-03-14)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط محسن فرهادزاده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاهها را باید از نزدیک دید و در این بازار مشتری باید مبلغ را تعیین و پرداخت کنه
ولی از دید من دستگاه اول بین 600 تا 800 تومن و دستگاه دوم ماکزیمم 1.2 ارزش داره
پردازنده نوت بوک دل از اکثر i3 های امروزی ضعیفتره
*MoJtAbA* (06-03-14), محسن فرهادزاده (07-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks