بله با توجه به کار شما و نرم افزارهای مهندسی بهتره از لپتاپی استفاده کنید که پردازنده بهتری داشته باشه .این لپتاپ از LENOVO هم به نظرم مناسب کار شما هست
Lenovo Y5070 2015 - B
متشکر بابت راهنمایی ها
من واقعا بیشتر از 2.600 یا نهایتا 2.700 نمیتونم خرج کنم. اینم تازه اگه بدم فقط با مشاوره شما و تصدیق این مورد که کوچ از اون مدل 2.200 به این مدل ها ارزش داره میدم! حالا نظر نهایی شما چیه؟

ممنون و متشکر

با قیمت 2500 میتونید V502UX - C رو تهیه کنید.

لپتاپ K556UF - D تنها مزیتی که نسبت به مدلی که بالا عرض کردم داره اینه که یک عدد پورت USB Type-C داره. البته وجود این پورت در این لپ تاپ گزینه خوبی ست و میتونید دربارش و کاربردهایی که داره توی نت جستجو کنید.

لپ تاپ پیشنهادی آقای امید هم خوبه البته قیمتش بالاتر هست و حدود 3000 - 3100 قیمتش هست. کانفیگ خیلی خوبی داره. مخصوص بازی هم طراحی شده و این نوید دهنده کیفیت ساخت و خنک کنندگی خوب این لپ تاپ خواهد بود. و تنها ایراد وارده بهش نبود یک عدد پورت USB Type-C هست که در مقابل سخت افزار مناسب و گیمینگ بودن لپ تاپ میشه ازش صرفه نظر کرد.

K556UB هم به طور کلی (از A تا G ) ارزش خرید نداره.

توصیه من اینه که برای کاربرد مد نظر شما ، سمت لپ تاپ های مالتی مدیای ایسوس (سری K , X , N , V ) نروید.
ممنون بابت راهنمایی ها. بین دو مدل UX - c و UX - d من ترجیحم روی دومی هست. هم ssd بیشتری داره و هم دو گیگابایت رم بیشتر. البته نظر شخصی من اینه و مسلما پیشنهادات شما تاثیر گذاره

اما من درنهایت نفهمیدم مدل مد نظرتون کدوم شد! ابتدا UX را تایید کردید و در انتها فرمودید کلا سری K و U را بیخیال بشم. تو این بازه قیمتی فکر کنم اجباری باشه انتخاب این محصولات. البته باز من زیاد مطلع نیستم

ممنون و متشکر