با عرض سلام من می خواستم لپ تاپی با قیمت 1.300 بخرم شما چه پیشنهادی دارید . vaio بهتره یا hp ? مثلا وایو fz 490 یا HP dv6875se اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید؟
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام من می خواستم لپ تاپی با قیمت 1.300 بخرم شما چه پیشنهادی دارید . vaio بهتره یا hp ? مثلا وایو fz 490 یا HP dv6875se اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید؟
|
|
من 2 تا مطلب رو درباره تجربه خودم توی خرید لپ تاپ بهت میگم مد نظر بگیر.
. به گارانتیش توجه کن.(مثلا گارانتی لپ تاپ های وایو ،ایران رهجو ،جز بهترین شرکت هاست)
. اینکه حتما به وزن لپ تاپ توجه کن و تا می تونی سبک ترین رو انتخاب کن . (خیلی این همه چون همش رو دوشته باید با خودت این ور اونور ببیرش، لپتاپ من 2.8 کیلو بود با وزن کیف و ... میشد حدود 3 به بالا، بعد از 15 دقیقه که میندازی روی دوشت به ... می افتم )
من با Hp کار نکردم ، اما با وایو و دل کار کردم( خودم دل دارم ، هم خونه ایم وایو داشت)
وایو هم خونه ای من کانفیگی شبیه به من داشت ولی در حدود 700 هزار تومن از من گرونتر خریده بود و وقتی با هم کل مینداختیم وایو فقط کیفیت ال سی دی خدایی داشت، به نظر من که وایو فقط پول اسمش رو میخوره.
Mehdi_Full (19-09-08)
کاربر شهرسختافزار
من خودم اگه این قدر بخوام خرج کنم sony رو بیشتر ترجیح میدم البته بهتره مدل های samsung رو هم بررسی کنید چون من یه samsung دارم که خیلی راضیم ازش . البته قیمت مال من (R538) کمتر از قیمت مد نظر شماست ولی خوب تو قیمتای بالا هم مدل های خوبی داره samsung!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks