سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستگاه ارزش خرید داره
dw3046ne HP
البته رم باید به 8 گیگ ارتقا پیدا کنه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بودجه حدودا 15 تومن ( 1 تومن کمتر یا بیشتر مهم نیست ) بهترین انتخابهایی که میتونم واسه خرید برای اجرای نرم افزارهای طراحی و گرافیکی مثل اتوکد و فتوشاپ و البته نرم افزارهای مربوط به حسابداری داشته باشم چی هست ؟
سپاس...
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دستگاه ارزش خرید داره
dw3046ne HP
البته رم باید به 8 گیگ ارتقا پیدا کنه
AMINREZA (27-07-21)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه راهنمایی بفرمایید رم 8 گیگ چه مدلی باید برای این لپتاپ تهیه کنم ؟
همون موقع خرید از فروشنده بخواهید رم را تبدیل به 8 گیگ کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (28-07-21)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ برند و سرعت فرقی ندارن رم ها ؟
نه زیاد چون فروشنده از طریق نماینده این کار رو انجام میده و برای گارانتی مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
باتوجه به اینکه من میخوام بصورت انلاین و از همون فروشگاه معروف لپتاپ رو تهیه کنم بعدش خودم میتونم رم رو عوض کنم ؟ مشکلی واسه گارانتی پیش نمیاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببنید فروشگاهی مثل لیون کامپیوتر موجود داره کافیه با پشتیبانی فروش تماس بگیرید و درخواست افزایش رم بدید . اگر هم نشد دستگاه رسید بر اساس مشخصات رم فعلی راهنمایی میکنم که رم اپگرید کنید یا ببرید گارانتی براتون انجام بدهند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (28-07-21)
کاربر شهرسختافزار
سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین مدلی که شما پیشنهاد دادین رو از دیجیکالا تهیه کردم فقط رمش 4 گیگه .
میشه محبت کنید بفرمایید کول پد جنس خوب چی براش بگیرم ؟
AMD>INTEL (28-07-21)
مبارک باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر مستر گزینه خوبیه . مدل CMC3 R9-MBC-CMC3
AMINREZA (28-07-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks