والا شرایط مالی بد و اینکه باید یه لپتاپی بخرم که حداقل ۶،۷ سال کار راه بندازه و احیانا مشکلی پیدا نکنه ، باعث وسواس و کنترل بیشتر میشه ... متاسفانه این قضیه ایه که برای خیلی ها هست تو کشور ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دیگه ان شا الله پیام آخرمه تو این پست و سوال اخرمه و ان شا الله بعد این دیگه لپ تاپمو بخرم و نرم افزارا رو شروع کنم و پیشرفت کنم .
بین لپتاپ لنوو لجین ۵ با کارت گرافیک ۱۶۶۰ تی آی؛باقیمت تقریبا ۳۵ میلیون و لپ تاپ ام اس آی جی پی ۶۵ لئوپارد؛ با کارت گرافیک ۱۶۶۰ تی آی و قیمت ۴۱ میلیون ، کدوم رو به نظرتون بگیرم ؟ با این توضیح که لنوو لجین ۵ با کارت گرافیک ۲۰۶۰ قیمتش ۴۱ الی ۴۲ میلیونه ...
واقعا تا الان با لپ تاپای لنوو مخصوصا همینی که نظرمو جلب کرده کار نکردم و نمیدونم واقعا ارزش دارن و علت ارزونیش نسبت به ام اس آی چی هستش ... چون این دو لپ تاپ تقریبا همه چیشون برابر هست ( البته فک کنم سیستم کولینک ام اس آی بهتر باشه ) .
لطفا اگه تجربه استفاده از لنوو خودتون یا نزدیکانتون داشتن کمی راهنمایی بفرمایید ، حالا شما یا دوستان محترم دیگه ، خیلی ممنون .
یه لپ تاپ ایسوس هم هست ، سی پی یوش از اینا بهتره یعنی i7 10870h هستش ، ولی کارت گرافیکش ۱۶۵۰ تی آی هستش ، اونم تو همین دور و بر قیمتا .در کل بین این ۳ لپ تاپ موندم و دوستان بدون توجه به قیمت(البته بودجم ۳۶ میلیونه ولی اگه ارزششو داشته باشه تا ۴۳ هم شرایطش هست که جور کنم) ، هر لپ تاپی که صلاح هست رو لطفا بهم بگید که بخرم ،اگه به غیر اینا هم چیزی به ذهنتون میرسید ممنون میشم بهم بگین . این دیگه آخرین باره که وسواسیت به خرج میدم :))) با تشکر فراوان از همه دوستان
1 - MSI GP65 Leopard 10 sdk , i7 10750h , GTX 1660Ti,Ram 16,1Tb hdd+256gb ssd,41milion
2- lenovo legion 5 , i7 10750h, GTX 1660Ti,Ram 16,1Tb hdd+256Gb ssd,35milion
3 - asus Rog Strix G512, i710870h,GTX 1650Ti,Ram 16,1Tb ssd,36milion
4-lenovo legion 5 , i7 10750h,RTX2060,Ram 16,1Tb hdd+256Gb ssd,43milion

Bookmarks