اکسس تایم بالاست . سرعتم هم خیلی خوب نیست .
برای اضافه کردن ssd هم بهتره جای هارد بگذارید یا با hdd caddy در صورت داشتن رایتر هارد را میتونید تو اون قرار بدید .
رم هم باید شات اسکرین از cpu-z قسمت spd-memory بگذارید تا مدل دقیق رم را چک کنم و بهترین گزینه را بهتون معرفی کنم رم فعلی 4 گیگ هست .
تعویض ssd+ram میتونه تو سرعت دستگاهتون به شدت موثر باشه و به طبع میتونه به لپتاپ عمر مجدد بده
برای لپتاپ جدید باید بودجتون رو مشخص کنید .
آره میگم که دی وی دی رام روش کند شده و دیگه خرابه و خودم از دی وی دی رام اکسترنال استفاده میکنم(عملا بود و نبودش برام فرقی نداره) . پس اگه قرار باشه با موندن همین هارد یه ssd بهش اضافه کنم میتونم 256 بندازم روش یا همون بهتره 500 به بالا باشه باز ؟؟

9999.jpg

در مورد مشخص کردن بودجه هم برای لپ تاپ ، اینکه حالا پولش به کنار ، یه لپ تاپی باشه حداقل در حد همین لپ تاپ ، بروزتر و قوی تر یکم و اینکه از پس نرم افزار های معماری و عمران ( البته نه حرفه ای و در حد معمولی ) بر بیاد ... لطفا اگه میشه دو مدل قیمتی بهم معرفی کنین . یکیش اقتصادی ترین لپ تاپی که بتونه این کارایی رو داشته باشه برام ، و دومی هم معقول ترین و پیشنهاد خودتون باشه که بتونه جوابگوی کارام باشه .... خیلی ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید