این مدل 2 رنگ دیگه هم فکر کنم داره سازگار تازه وارد کرده، قهوه ای سوخته و نوک مدادی فکر کنم
تمام لپ تاپ ها الان استاندارد سایز صفحه 16:9 رو پشتیبانی میکنن و 16:10 خیلی وقت هست کنار رفته ، 16:9 کاملا مناسب هست و سعی کنید به فکر قدیمی ها نباشید
حالت آیینه ای نیست ، بازتاب نور داره ، اگه میخواین ضد بازتاب یا Antiglare باشه باید لپ تاپ های سری صنعتی بخرید که اصلا به درد شما نمیخوره و هزینه بیخودی کردن هست و کاربرد دیگه ای داره .
آدم در ایران اول به جیبش نگاه میکنه ! بعد به استفاده ای که داره ، بعد به کانفیگ و برند :دی . بی شوخی رک بگم ، در ایران خیلی روی اسم برند تاکید دارن خریدارها ، یه زمان کسی اسم ایسر رو نمی آورد اما الان دومین برند پرفروش دنیا و سومین برند پر فروش ایران هست . کیفیت سری aspire هم عالی نباشه خوب هست و شما رو راضی میکنه .
ببینید 15.6 اینچی های بازار ایران متنوع هست ، تمام برند ها این سری رو تولید میکنن اما پیشنهاد میکنم سراغ دل سری جدید 5010 و 1564 نرین ، مشکلات سخت افزاری و کیفیت پایین بدنه اونها خریدشون رو منتفی میکنه ، دل اخیرا سری های ارزون قیمت بی کیفیتی تولید کرده ، سعی کنید ارزون قیمت و خوب میخواین برند های تایوانی رو امتحان کنین ، ایسر اسوس MSI . یا اگر بودجه بیشتری دارید سونی EB هم خوبه .

Bookmarks