بررسی میکنم خبر میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی میکنم خبر میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
blackmoon (18-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خعیلی خعیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی در مورد خود برند ها شما گیگا یا ایسوس یا ام اس آی یا.... ترجیح میدید؟
من گیگابایت و اسوس رو ترجیح میدم . msi در کل برندی هست سراغش نمیرم به هیچ عنوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blackmoon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
blackmoon (18-01-15)
این موردهم عالیه فقط وزنش رو چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo Y50-70 i7 8 1TB 4G 4K
متاسفانه اپتیکال درایو هم نداره
----------
این هم خوبه
Lenovo ThinkPad E40-70 i7 16 1TB 2G
: Lenovo
پردازنده : Intel Core i7 4510U
تعداد هسته : 2
رم : 16GB DDR3
حافظه داخلی : 1TB + 8GB SSD
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon R5 M235
حافظه گرافیکی : 2GB DDR3
درایو نوری : DVD-RW
سایز صفحه : 14
صحفه لمسی : خیر
رزولوشن : FHD
شیار حافظه : بله
سیستم عامل : DOS
باطری : 4Cell
وزن : 2.1
------------------
Lenovo Z510 i7 6 1TB 2G
: Lenovo
پردازنده : Intel Core i7 4702MQ
تعداد هسته : 4
رم : 6GB DDR3
حافظه داخلی : 1TB
پردازنده گرافیکی : Geforce GT 740M
حافظه گرافیکی : 2GB DDR3
درایو نوری : DVD-RW
سایز صفحه : 15.6
صحفه لمسی : خیر
رزولوشن : HD
شیار حافظه : بله
سیستم عامل : DOS
باطری : 4Cell
وزن : 2.2
blackmoon (18-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks