سلام :

مدل پیشنهادی من همون 1310 دل هست با قیمت جدید : 1.030.000

CPU : ‍Core 2 DUO 2.0
RAM : 2048
H.D.D : 250 G
LCD : 13.3
VGA : 8400 GS 512M + 1 G
DVD.RW

وزن : 1 کيلو و 900 گرم با باطري

ساخت : مالزي

بلوتوث + وايرلس + فينگر پرينت + خروجي مانيتور و ويديو پرژکتور + کارت شبکه + 4 عدد پورت يو اس بي +
مودم اکسترنال + رم خوان +کليد هاي واقعا لمسي +کیف اورجینال و ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرعت بالا + رزولشن تصوير مناسب + گرافيک عالي براي يک لپ تاپ + بسيار سبک + مصرف باطري عالي
--------------------------------------------
مصرف باطري در اين مدل ، اگر مانيتور که 5 حالت روشنايي داره رو روي دومين حالت از طرف تاريک بزاريم تقريبا 4 ساعت باطري دوام مياره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته در حالت انرزي سيور که سرعت هسته ها رو کم و زياد مي کنه بر اساس نياز
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وزن سبکش هم يکي از دلايلي بود که من اين مدل رو انتخاب کردم . با باطري وزنش ميشه 1.9 کيلو گرم ...

معايب :

واقعيتش من عيبي نديدم ! ولي اگر بخوايم روش ايراد بزاريم و سنتي بازي در بياريم بايد به DVD.RW مکشي
اين مدل ايراد بگيريم . همچنين به صداي ورود CD به درايو که حالت مکانيکيش سر صداش زياده ( البته فقط همون اول
که شما CD به داخل دستگاه فشار مي دي و دستگاه CD رو مي گيره و زمان خروجش )