برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamidhtc1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین منم دنبال خرید لپ تاپ برای خودم هستم اما مدتتی تو بازار می گشتم می دیدم که فرق اصلی لپ تاپ ها صفحه نمایش اوناست
مثلا ایسر میاد صفحه نمایش بی کیفیت tft رو میذاره روی لپ تاپش از اون طرف پردازنده و گرافیک قوی تر و ssd با ظرفیت بالاتری رو ارائه میده
شما ببین تفاوت قیمت i7 6700HQ و i7 7700HQ چقدره و ssd 256 ایسر چه مدل و چه کیفیتی داره
مثلا ما ssd برای pc داریم که 150 ترابایت می شه روش رایت کرد و یکی داریم که 40 ترابایت می شه روش رایت کرد پس ظرفیت بیشتر به معنای بهتر بودن نیست
ولی فکر می کنم که شما لپ تاپ گیم نیاز دارین پس گرافیک خیلی مهمه و گرافیک ایسر بهتره از اون طرف چشم شما با صفحه نمایش ایسر داغون می شه بنابراین باید هم گرافیک خوب داشته باشید و هم صفحه نمایش ips
به نظر من صبر کنید تا مدل های جدید ایسوس هم از راه برسه و بعد از انتخابات فکر کنم بازار به یک تعادلی برسه اگه آقای رئیس جمهور دوباره رای بیارن قیمت ها افت محسوسی می کنه

Bookmarks