اگر استفاده 24 ساعته و پردازش های سنگین ندارین خیر عالی هم هست ، من با پروسسور نسل قبلی Core i5 430M به راحتی کارهامو انجام میدم ، اون هم 3 مگ کش هست ، اگه فکر میکنید که نیاز به مانور بیشتری دارید میتونید سراغ لپ تاپ های Core i7 برید
اگر استفاده 24 ساعته و پردازش های سنگین ندارین خیر عالی هم هست ، من با پروسسور نسل قبلی Core i5 430M به راحتی کارهامو انجام میدم ، اون هم 3 مگ کش هست ، اگه فکر میکنید که نیاز به مانور بیشتری دارید میتونید سراغ لپ تاپ های Core i7 برید
Fastest in Iran
Rezasam1 (05-09-11), sadeghros.1 (06-09-11)
|
|
با سلام و ممنون ار پیگیری شما ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه لپ تاب پیدا کردم که کانفیگ و قیمتش برام قابل قبوله :: Ausus K53SV-SX048 (مشخصات رو خودتون نگاه کنید)
فقط مشکل رم داره که Dual channel نیست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظر شما برای نرم افزار های محاسباتی و سنگین پهنای باند رم کم نیست؟! این در حالیه که پردازنده فوق از نسل دوم Sandy Bridge تولید شده و دارای Smart cache است...
آخرین ویرایش توسط sadeghros.1 در تاریخ 06-09-11 انجام شده است
یاری انـدر کس نمـیبینیم یـاران را چـه شد ----- دوستــی کـی آخر آمــد دوســتداران را چــه شد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks