خدمت شماکد:http://rapidshare.com/files/182729740/Rain-NOD32-Antivirus-3.0.642_with-unlimited-update-fix_.rar
کاربر شهرسختافزار
خدمت شماکد:http://rapidshare.com/files/182729740/Rain-NOD32-Antivirus-3.0.642_with-unlimited-update-fix_.rar
Agne (11-08-09)
|
|
دست شما درد نکنه دست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما موقع نصب دوباره همون پیغامو داد و ویروس ها همچنان در حاله جشن گرفتنن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 13-08-09 انجام شده است
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
عضو VIP شهرسختافزار
بهترین کار اینه که هاردت رو دربیاری و به کامپیوتری دیگه که آنتی ویروس روش نصبه وصل کنی و ویروس کشی کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم واسه یکی از دوستام همین کار رو کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (13-08-09)
شما مطمئنی این آخرین راه حله؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطور باشه کاره سختیه ولی غیر ممکن نیست! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویروس شما چه جور ویروسیه(چیکار میکنه)؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه بار با آنتی ویروس های آنلاین تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی از آنتی ویروس های معروف تو سایتشون دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (14-08-09)
[QUOTE=moazeni71;155333برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه بار با آنتی ویروس های آنلاین تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی از آنتی ویروس های معروف تو سایتشون دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/QUOTE]
فرمایش شما درست بود من search کردم و دیدم این چیزی که شما گفتید هست!
الان داره انجام میده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مشکلتون حل شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو چه سایتی اسکن کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks