.................................................. ..................up.............................. ...........................
من به یک convertor نیاز دارم که بوسیله GTX260 بتونم convert کنم و از پردازنده های core i7 هم پشتیبانی کنه.
خیلی ضروری هست..
تشکر از همه ی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
.................................................. ..................up.............................. ...........................
کاربر شهرسختافزار
سلام
میشه بهتر سوالتونو مطرح کنید تا دوستان بهتر پاسخ بدن .
تبدیل چه فایلی ؟ به چی ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.cyberlink.com/products/po...nce_en_US.html
موفق باشید
hamedjahanbakhsh (17-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز این برنامه خیلی پیچیده هست چه جوری باید باهاش convert کرد.
عضو VIP شهرسختافزار
واسه شما Xilisoft Video Converter خوبه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین کدوم لینک کار میکنه :
لینک اول
نسخه های Ultimate :
لینک اول
لینک دوم
تو تبدیل کردن عالی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (17-09-09), hamedjahanbakhsh (17-09-09)
|
|
فک کنم منظور شما برنامه ای باشه که از cuda یا همچین چیزی که مخصوص کارت های انویدیا هست و برای کانورت استفاده میشه باشه
اگه اینه توی همین فروم یه برنامه معرفی شد کمی بگردین پیداش میکنید.
hamedjahanbakhsh (17-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
نرم افزار های Bababoom و TMPGEnc Xpress الان می تونند با CUDA کار کنند! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (18-09-09), masoomiyat (19-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks