[size=medium]MB Timer 1.5[/size]
همه کاربران اينترنت به روشی مقدار استفاده خودشون رو از اينترنت محاسبه ميکنند ، بعضی ها فقط مقدار زمانی که به اينترنت متصل هستند رو محاسبه می کنند و بعضی ها علاوه بر اين مورد مقدار اطلاعات رد و بدل شده و ...
اما من قصد دارم برنامه ای رو به شما معرفی کنم به نام MB Timer که علاوه براينکه زمان اتصال فعلی و کل اتصال رو نمايش ميده امکانات بسيار زياد ديگری نيز در خودش داره .
با استفاده از اين برنامه در هر بار اتصال به اينترنت ، زمان و تاريخ شروع ، نام User ، نام ويندوز ، نام اكونت ، زمان و تاريخ پايان و مدت زمان اتصال در خود برنامه ثبت ميشه و به شما اين امکان رو ميده که بر اساس نام يوزر ، نام ويندوز ، نام اکونت و زمان و تاريخ اتصال در اطلاعات ثبت شده به جستجو بپردازيد . همچنين يکی از قابليت های جالب اين تایمر امکان Save & Load جزيئات تماس براي حفظ اونا و پيشگيري از خطرات احتمالي هست .
برای راحتی بيشتر کاربر امکاناتی مثل : Always On Top بودن ، در استارت اپ قرار گرفتن ، پنهان شدن بطور اتوماتيك بعد از اجرا يا بعد از تماس ، مطلع كردن كاربر بعد از هر 1 ساعت اتصال با يک صدا ، قرار گرفتن در سيستم تري و ... نيز در این برنامه وجود داره.
همچنين از اين برنامه ميتونيد در شبكه هاي Lan نيز استفاده كنيد ...
اين برنامه در هر بار اتصال شروع اتصال،نام ويندوز،يوزر،اکانت،پايان تماس،مدت اتصال و هزينه اتصال را ثبت مي کند.
امکان ذخيره جزئيات تماس براي حفظ و استفاده ي آنها در آينده.
اين برنامه داراي قابليت هايي همچون در رو قرار گرفتن، پنهان شدن هنگام اجرا و اتصال و اجرا همراه با ويندوز وهمچنين داراي دراپ زوني کوچک ومفيد مي باشد.
برخی قابلیت های جدید اضافه شده به نسخه ی جدید نرم افزار :

امکان محاسبه ی هزینه ی تلفن ماهانه به صورت خودکار.

قابليت به روز رساني تعرفه هاي تلفن و ويرايش آنها بصورت دستي.
قابل تنظيم براي قطع اتصال از اينترنت بعداز مدت زمان معين.
پشتيباني از دو نوع اتصال Dialup ,Lan.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منبع » p30world
نوع فایل » rar
روش دانلود » مستقیم
حجم فایل (2.4 مگابایت)

http://rapidshare.de/files/36922400/MB_Timer_Final_Setup.zip