M A H R A D (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
Adobe Premiere Pro
Apple Final Cut Pro
Avid Media Composer
Grass Valley Edius
Cyberlink PowerDirector
Corel VideoStudio
Pinnacle Studio
Sony Vegas Pro
سلام
به نظرتون بهترین یا کاربردی ترین نرم افزار ویرایش ویدئو کدوم هه؟ دلیل تون رو هم بنویسین
نظر و دلیل میتونه بر پایه ی تجربه باشه و حتما علمی و اثبات شده نباید باشه (یعنی نظر هر کس محترم هه و میتونه صحیح یا غلط باشه)
با ارائه ی دلیل ، بهتر میتونین به کسی که میخواد نرم افزار مورد نظرشو انتخاب کنه ، کمک کنین
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
M A H R A D (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
|
من دوتا رو که کار کردم میگم.
Corel Studio و Power Director .
هردوشون محیط ساده ای دارن و به راحتی میشه باهاشون کار کرد ولی سرعت power director به نظرم تو رندر بیشتره.
من پاور دایرکتور رو بیشتر میپسندم .
چون اون مواردی که توش دیدم راحت تر و بهتره نسبت به کورل استودیو .
البته هر دوی این نرم افزار ها سیستم بالایی می خوان.(با رم 4 خیلی اذیت میکنن.)
M A H R A D (18-09-16), nima_hl (17-09-16), SajjadKhati (17-09-16)
بهترین رو نمیشه گفت (تقریبا توی همه ی نرم افزارها بهترین رو نمیشه گفت) ولی کاربردی ترین رو چرا
به نظر من که اولا این مشخص هست که Cyberlink و Corel و Pinnacle و حتی Sony (این آخری رو دقیق نمیشناسم) اختلاف بسیاری از لحاظ قدرت با بقیه دارن
پس توی این نرم افزار ها میشه Premiere و Final Cut و Media Composer و Edius رو از لحاظ قدرت با هم مقایسه کرد و اون 4 تا رو با هم . هر چند Media Composer خودش نرم افزار جلوه ویژه هم به حساب میاد
توی 4 تای اول ، من به Adobe Premiere Pro رای میدم چون کلا شرکت آدوب به نسبت اون 4 تا هم آسون تر و در قسمت هایی قدرتمندتر ارائه میکنه و هم آموزش هاش توی ایران بیشتر هست
حالا اون 3 تا رو استفاده نکردم ولی میشه به مزایای پریمیر به اینا اشاره کرد :
- انعطاف بسیار خوب نرم افزار و باز گذاشتن دست کاربر برای انجام تقریبا هر کاری
- موشن تریکینگ و ماسک ترکینگ
- ماسک کردن هر افکت بصورت مجزا با قابلیت ترکینگ (ماسک ترکینگ)
- مدیریت رنگ خیلی خوب
- تعامل خیلی خوب با نرم افزارهای دیگه مثل افترافکت و بقیه ی محصولات آدوب و همینطور تعامل با نرم افزارهای شرکت های دیگه مثل نرم افزار ترکینگ موکا
- سادگی استفاده و ...
عیب پریمیر هم میشه به اندکی سرعت کم ریل تایم اش اشاره کرد
توی دسته ی بعدی ، انتخاب من PowerDirector هست :
مزایا:
- مهمترین اش بخاطر سادگی خیلی زیاد
- قدرت به نسبت خوب و همینطور سرعت خوب
معایب :
- ساپورت نکردن متن 3 بعدی بصورت متحرک (دلخواه)
- محدودیت در خیلی موارد (به نسبت پریمیر و ...)
هر چند توی نسخه ی آخر ، ترکینگ شو بهتر از قبل و حتی در مواردی بهتر از Corel کرد ولی باز به نسبت Corel که ترکینگ 4 نقطه داره ، Cyberlink این قابلیت رو نداره . هر چند به نظرم Corel باز هم در قسمت های دیگه قدرت کمتر از Cyberlink داره
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
AMD>INTEL (17-09-16), M A H R A D (18-09-16), salpc (18-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks