Acronis True Image
NovaBACKUP
Paragon Backup & Recovery
Easeus ToDo Backup
AOMEI Backupper
O&O DiskImage
Symantec Backup Exec
Terabyte Image for Windows
Active Disk Image
Backup4all
سلام
به نظرتون بهترین یا کاربردی ترین نرم افزار بکاپ کدوم هه؟ دلیل تون رو هم بنویسین
نظر و دلیل میتونه بر پایه ی تجربه باشه و حتما علمی و اثبات شده نباید باشه (یعنی نظر هر کس محترم هه و میتونه صحیح یا غلط باشه)
با ارائه ی دلیل ، بهتر میتونین به کسی که میخواد نرم افزار مورد نظرشو انتخاب کنه ، کمک کنین
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
AOMEI Backupper چون کاربری راحتی داره عملیات بکاپ و ریکاوری رو با سرعت زیاد انجام میده .حجمش کمه و bootable هست
AMD>INTEL (17-09-16), Commilion (19-09-16), SajjadKhati (17-09-16), salpc (17-09-16)
ممنون دوست عزیز
من از Acronis True Image استفاده میکنم بخاطر :
مزایا :
- مهم ترین مزیت اش قابلیت ریکاوری هر بکاپ ، داخل هر سیستم هست که برای نصب ویندوز خیلی بکارم میاد و خیلی خیلی بهش احتیاج پیدا میکنم و خیلی از زمانم صرفه جویی میشه. همین یه قابلیت اش بسه برای من که از این نرم افزار استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اگه اشتباه نکنم ، یا هیچ نرم افزار دیگه این قابلیت رو نداره یا خیلی نرم افزارهای کمی این قابلیت رو دارن (چند سال پیش اگه اشتباه نکنم در ویژگی هایی که از نرم افزار Nova خوندم ، همچین قابلیتی براش اشاره شد)
- سرعت خوب ریکاوری
- فشرده سازی قابل قبول تا مرز 60 درصد
- جستجوی خودکار برای پیدا کردن فایل های بکاپ
- قابلیت بوت شدن بدون نیاز به فلش و یا سی دی (بصورت مستقیم از هارد)
- بالا آوردن مجازی بکاپ
- تبدیل فایل های بکاپ ویندوز به بکاپ اکرونیس و برعکس
- قابلیت mount کردن بکاپ برای دیدن و استخراج فایل یا پوشه ی خاص
- و ...
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
Clonezilla
عالیه
قابلیت اجرای مستقل از سیستم عامل در محیط بوت
پشتیبانی از هر دونوع فرمت پارتیشنی MBT و GPT
امکان بازیابی چندبار پشتیبانی گرفته شده در سایر رایانه ها
امکان رمزی کردن ایمیج پشتیبانی
امکان ذخیره ایمیج پشتیبانی تهیه شده در درایوهای هارد یا روی سرور
DOOM999 (18-09-16), SajjadKhati (22-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks