من با Ontrack EasyRecovery Enterprise کار کردم خیلی عالی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از فرمت کردن درایور ها ، همه فایل هارو طبقه بندی شده و سالم تحویلم داد که خیلی مهمه . سرعتش هم خوب بود
قبلا هم با O.O.DiskRecovery کار کرده بودم دقیقا یادم نیست نتیجش چیشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (قضیه مال سال های پیشه) . فقط یادمه یک عمر طول کشید تا ریکاوری کنه . خوبیش این بود که قابلیت نوعی بکاپ گیری از فایل های ریکاوری شده رو داشت . یعنی میذاشتی ریکاوریش که تموم شد ، اون لیستش سیو میشد بعدا هرکدومو خواستی برمیگردوندی
(در ضمن هردوتاشون فایل هارو هم بر اساس پسوندشون و هم براساس مسیر قبلیشون طبقه بندی میکنه -اگه خیلی از زمان پاک شدن فایل ها بگذره دیگه آدرس و پوشه رو نشون نمیده و فقط بر اساس پسوندشونه)
هیچ توضیح علمی ندارم فقط تجربه کار کردن باهاشون بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks