nima_hl (17-09-16)
Active File Recovery
Recover My Files
GetDataBack
MiniTool Partition Recovery
Paragon Rescue Kit
Recuva
Wise Data Recovery
Pandora Recovery
Free Undelete
UndeleteMyFiles Pro
PC Inspector File Recovery
Wondershare Data Recovery
R-Studio
Easeus Data Recovery
Recover My Files
سلام
به نظرتون بهترین یا کاربردی ترین نرم افزار ریکاوری فایل کدوم هه؟ دلیل تون رو هم بنویسین
نظر و دلیل میتونه بر پایه ی تجربه باشه و حتما علمی و اثبات شده نباید باشه (یعنی نظر هر کس محترم هه و میتونه صحیح یا غلط باشه)
با ارائه ی دلیل ، بهتر میتونین به کسی که میخواد نرم افزار مورد نظرشو انتخاب کنه ، کمک کنین
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
nima_hl (17-09-16)
|
من با Ontrack EasyRecovery Enterprise کار کردم خیلی عالی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از فرمت کردن درایور ها ، همه فایل هارو طبقه بندی شده و سالم تحویلم داد که خیلی مهمه . سرعتش هم خوب بود
قبلا هم با O.O.DiskRecovery کار کرده بودم دقیقا یادم نیست نتیجش چیشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (قضیه مال سال های پیشه) . فقط یادمه یک عمر طول کشید تا ریکاوری کنه . خوبیش این بود که قابلیت نوعی بکاپ گیری از فایل های ریکاوری شده رو داشت . یعنی میذاشتی ریکاوریش که تموم شد ، اون لیستش سیو میشد بعدا هرکدومو خواستی برمیگردوندی
(در ضمن هردوتاشون فایل هارو هم بر اساس پسوندشون و هم براساس مسیر قبلیشون طبقه بندی میکنه -اگه خیلی از زمان پاک شدن فایل ها بگذره دیگه آدرس و پوشه رو نشون نمیده و فقط بر اساس پسوندشونه)
هیچ توضیح علمی ندارم فقط تجربه کار کردن باهاشون بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mousso در تاریخ 17-09-16 انجام شده است
SajjadKhati (17-09-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool Partition Recovery
SajjadKhati (17-09-16), salpc (17-09-16)
ممنون دوستان
به قول آقای mousso ، منم فقط تجربه مو میگم و توضیح علمی ای ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با Active File Recovery کار کردم . خیلی کم با نرم افزارهای ریکاوری دیگه کار کردم . تا حالا Active File Recovery جواب کارامو داد (اغلب اوقات) که البته ریکاوری کردن خودش شرایطی داره که باید رعایت کرد
سرعت ریکاوری خوبی داره و قدرت خوبی هم داره . توی نسخه ی جدید گزینه ی Last Chance رو اضافه کرد که طبق توضیحاتش برمیاد که بهتره آخرین گزینه برای ریکاوری باشه که کل هارد رو توسط امضای فایل ها اسکن میکنه که من هنوز کارم به این گزینه نرسید
در کل 4 سطح quick scan و super scan و search و last chance داره
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 17-09-16 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks