M A H R A D (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
AVS Video Converter
Wondershare Video Converter
Handbrake
Aimersoft Video Converter
XMedia Recode
Aiseesoft 3D Converter
Total Video Converter
Freemake Video Converter
Adobe Media Encoder
Xilisoft Video Converter
ArcSoft MediaConverter
Any Video Converter
Aiseesoft Video Converter
Format Factory
ImTOO HD Video Converter
سلام
به نظرتون بهترین یا کاربردی ترین نرم افزار تبدیل کننده ویدئو کدوم هه؟ دلیل تون رو هم بنویسین
نظر و دلیل میتونه بر پایه ی تجربه باشه و حتما علمی و اثبات شده نباید باشه (یعنی نظر هر کس محترم هه و میتونه صحیح یا غلط باشه)
با ارائه ی دلیل ، بهتر میتونین به کسی که میخواد نرم افزار مورد نظرشو انتخاب کنه ، کمک کنین
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
M A H R A D (18-09-16), nima_hl (17-09-16), salpc (17-09-16)
|
Xilisoft Video Converter Ultimate
دلیلم واسه استفاده کامل از Cuda core از انویدیا و Stream Processor از AMD و با این کارش بار سنگین تبدیل رو از روی CPU بر میداره و گرافیک هم باهاش به طور همزمان فعالیت میکنه و سرعت رندر بالا میره.
در عین حال میتونیم تعداد هسته های CPU رو هم براش مشخص کنیم.
(بقیه شون رو هم تست کردم ولی یکی رو انتخاب کردم می خوام ببینم کدوم یکی از این نرم افزار ها صدر نشین میشه.)
AMD>INTEL (17-09-16), SajjadKhati (17-09-16)
من زیاد با مبدل ها کار نکردم ولی AVS و Wondershare خوب هستن به نظرم
دلیل علمی خاصی هم ندارم
حالا دوستان نظرات شونو بگن استفاده کنیم بهتر میشه
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
DOOM999 (26-09-16), SajjadKhati (22-09-16), salpc (26-09-16)
من الان خیلی ها (از نرم افزارهای بالا) رو تست کردم . انگار Wonershare هم بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنه و هم سریعتر هه و هم رندر خوبی ارائه میده !
حتی پر سرعت تر از PowerDirector هه (هر چند PowerDirector برای تبدیل ساخته نشده)
H.265 (یا همون HAVC) حیف که نسبت به H.264 خیلی رندرش طول میکشه (توی Wonershare تقریبا 3 برابر و توی PowerDirector تقریبا 6 برابر بیشتر طول میکشه زمان رندرش)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks