واقعا همچین نرم افزاری نیست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان
من نرم افزاری برای عکس گرفتن از نرم افزار های دیگه را لازم دارم.
اگه دارین لطفا لینکش رو قرار بدین.
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
واقعا همچین نرم افزاری نیست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا هست شما باید دنبال نرم افزارهایی که از صفحه نمایش عکس میگیرن بگردی
DX400
کاربر شهرسختافزار
یه راه حال ساده ، از هر نرم افزاری که میخوای عکس بگیری ، کلید print scrn رو بزن ، بعد paint رو باز کن اونجا paste کن . عکس کل دستکتاپ رو داری و میتونی ادیت کنی.
خب منم منظورم همین بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه این نرم افزار رو داری بذار.
ممنون
آخرین ویرایش توسط microsoft3000 در تاریخ 06-08-11 انجام شده است
نشد. میشه بیشتر توضیح بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza-sony برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
|
|
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام!
همين طور كه يكي از دوستان گفتن مي تونيد با استفاده از كليه Print Screen روي صفحه كليد و بهره گيري از نرم افزار Paint بدون درد سر اين كار رو انجام بديد. همچنين اگه مي خواهيد از پنجره ي خاصي عكس بگيريد (نه كل صفحه) ، مي تونيد روي نوار عنوان اون پنجره كليك كنيد تا فعال بشه؛ بعد با پايين نگه داشتن كليد Alt، كليد Prt Scr رو بزنيد و سپس نرم افزار Paint رو باز كنيد و با فشردن كليد تركيبي Ctrl+V ، عكس رو Paste كنيد.
به علاوه راه حل يكي از دوستان ديگه كه به نرم افزار هاي مخصوص اين كار اشاره داشتند هم كاملا" درسته. شما مي تونيد از نرم افزار هايي نظير SnapIt و يا Snagit استفاده كنيد.
موفق باشيد
آرمين
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
microsoft3000 (13-08-11), mohammad1985 (07-08-11), Rezasam1 (07-08-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks