Aaron Swartz (07-04-16)
درست توضیح بدید تا منم هم متوجه بشم . نفهمیدم چی میگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-04-16)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم دوست من اتفاقا اولین کلمه رو دیدم فک کردم شوخی کردید دومی رو هم دیدم همینطور نوشتید فک کردم شوخی میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ندیدم خود برنامه اتومات اپدیت کنه ، اخرین اپدیت رو دوستمون صفحه ی قبل لینک دادند
منظور ایشون این بود که در پست قبلیشون دما رو نوشته بودن دماغبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-04-16), AMD>INTEL (07-04-16), Pr0m3en (07-04-16)
|
|
آخر عرض نکردید لینک دانلود آخرین نسخه این برنامه کجا هست
مرسی
Aaron Swartz (07-04-16), amirpcp30 (07-04-16)
CPU-Tweakerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه را هم تست کنید امیدوارم کار کند
توانایی تغییر مولتی را دارد
Tweakers.fr
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
با این برنامه کلا نمیشه ضریب رو تغییر داد بعد از apply به حالت اول برمیگرده و هیچ تغییری رو ایجاد نمیکنه
البته من مشکل رو حل کردم ، در ضریب 20 (غیر فعال بودن توربو) 15 وات تفاوت بود با ضریب 26 ، میخواستم ضریب رو 22 بزارم که مصرف بین این دو باشه ، یعنی 6-7 وات مصرف لپ تاپ بیشتر از حالت بدون توربو باشه ، با حالت بدون توربو گرافیک رو اورکلاک کردم به مصرفی که میخواستم رسیدم
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال این دو برنامه که معرفی کردم برنامه هایی بود که این کار رو انجام میدادند . و این نهایت کمکی بود که میتونستم به شما درباره این مشکلتون کنم .
ممنون از شما خداروشکر همونطور که گفتم مشکل حل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نرم افزار ThrottleStop بهتر بود و ضریب رو تغییر میداد متاسفانه کم کردن ضریب رو هنگام کم شدن ولتاژ غیر فعال میکرد
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks