سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسخ سوال اول شما در لینک زیرسوال اول شما : یه نرم افزار می خواستم برای ویندوز که حجم مصرفی تو هر روز رو نشون بده
لینک
موقعی که ویندوز نصب می کنی ممکنه ویندوز، 10 درصد پهنای باند اینترنت رو برای آپدیت خودش در نظر گرفته باشه و این می تونه دلیلی باشه که بدون اینکه شما بدونی از حجم ترافیکت کم می شهسوال دوم شما : تو اینترنت تو یکی دو تا از سایتا خوندم که ویندوز 7 مثل 8 و 10 ترافیک زیاد مصرف میکنه
وگرنه معنی نداره که فلان ویندوز ترافیک بیشتری مصرف می کنه شما هر چقدر از اینترنت استفاده کنی به همون اندازه از حجمت کم می شه بستگی داره که چقدر عکس و فیلم و ... باز کنی
یه وقت هم ممکنه شما اینترنت پرسرعت گرفتی و یک ساعت اینترنت می ری و یک گیگ از حجمت کم می شه چون سرعتش بالاست تو اون یک ساعت شما کلی مطلب می خونی اما مثلا قبلا که اینترنتت سرعتش پایین بود تو اون یک ساعت به دلیل سرعت پایین سایت ها و عکس ها و فیلم های کمتری رو می تونستی باز کنی پس اینترنت کمتری مصرف می شد
برای غیر فعال کردن این 10 درصد از قسمت start menu و در قسمت سرچ تایپ کن GPEDIT.msc
برو به مسیر زیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در سمت راست کلیک کن روی Limit reservable bandwidth و bandwidth limit رو بزار روی صفر (0) درصد
............................
با خود فایروال ویندوز هم می شه تو گوگل جستجو کن جوابت رو پیدا می کنیسوال سوم شما : اینکه با چه برنامه ای میتونم دسترسی برنامه ها به نت رو قطع کنم
یکی از روش ها در لینک زیر
لینک
تنها راه جاسوسی از سیستم شما اینترنته و من با دو روش زیر می خوام این دسترسی مایکروسافت رو قطع کنم البته مثلا فایرفاکس هم از شما جاسوسی می کنه منتها نه اون جاسوسی که شما فکر می کنی بلکه جاسوسی از عملکرد مرورگر خودش که ببینه رو سیستم کاربرا مشکلی داره یا نه برای اینکه بتونه مدام بهترش کنه جاسوسی مایکروسافت هم به همین صورته به اضافه اینکه سعی می کنه آپدیت هایی رو روی سیستم کابرهایی که دارن از ویندوز به صورت غیر قانونی استفاده می کنن نثب کنه و اونا رو از کار بندازهسوال چهارم شما (ارتباط داره با سوال دوم) : اما تو اینترنت تو یکی دو تا از سایتا خوندم که این ویندوز 7 که آخرین آپدیت هست ، همون مشکلات ویندوز 8.1 و 10 رو داره و یه سری اطلاعات رو جمع آوری میکنه و یا جاسوسی میکنه و همینطور ترافیک هم زیاد مصرف میکنه ، می خواستم ببینم درسته این مطلب و چجوری میشه جلوشو گرفت
شما اگه اطلاعات مهم و حساسی داری باید نگران جاسوسی باشی مثلا داشتن رمز اصلی گاو صندوق یک بانک و ...
پاسخ شما :
یکی اینکه بری به کنترل پنل و از قسمت بالا سمت راست view by رو بزاری رو small و بعد بری توی windows update و از قسمت چپ بالا روی change setting کلیک کنی و گزینه never ... رو انتخاب کنی و اون دو تا تیک رو هم برداری
..................
راه دوم اینه که کلا سرویس آپدیت ویندوز رو قطع کنی
برای این کار باید بری توی کنترل پنل و بری توی administrative tools و بعد services رو باز کنی
بعد بری آخرای صفحه و windows update رو بزنی یک پنجره باز می شه
در سربرگ general و در قسمت startup type گزینه disabled رو انتخاب کن و بعد در پایین stop رو بزن تا این سرویس غیر فعال بشه و ok کن
فقط یادت باشه اگه خواستی ویندوز رو آپدیت کنی یا خواستی .net framework جدید رو نصب کنی یا internet explorer رو آپدیت کنی باید حتما دوباره این سرویس رو فعال کنی یعنی هرچیزی که مربوط به آپدیت خود ویندوز می شه (نه نرم افزارها) باید این سرویس رو فعال کنی
غیر فعال کردن این سرویس تاثیر زیادی روی سرعت سیستم داره و من خودم این سرویس رو غیر فعال کردم و در مواقع ضروری فعالش می کنم ولی بعدا دوباره غیر فعالش می کنم
.............
اون سوالت رو هم درباره نرم افزار مربوط به اندروید در بخش مربوطه مطرح کن آقا وحید در این زمینه پاسخ گو هستن

Bookmarks