دوستان هیچ نرم افزاری در این مورد نساختنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان اگه ممکنه یه نرم افزار کاربردی برای تکه تکه کردن فیلم ها و چسباندن اون ها به هم برای فرمت های زیر معرفی کنید ممنون می شم.
Divx-Vob-Dat-Mpg-Mov-Xvid و اگر هم فرمت جدید MKV رو پشتیبانی کنه عالیه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان هیچ نرم افزاری در این مورد نساختنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نا امید شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا اگه فقط فایل های VOB رو هم تکه تکه کنه قبولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من قبلا به صورت آماتور با Ulead Video Studio کار کردم که این کارا رو راحت انجام میده
Failure is not an option
Saeed-Milan (22-11-09)
کاربر شهرسختافزار
شكر خدا داشتم فكر مي كردم تو اين فروم تنهامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان با اين نرم افزار تست كردم تيكه تيكه مي كنه ولي اون طوري كه خودش مي خواد يعني كمتر از 3 تيكه نمي كنه من مي خوام از اونجايي كه خودم مي خوام تا مثلاً 1 ساعت بعد رو جدا كنم كه تو اين نرم افزار تبديل به 3 تيكه ميشه حالا چرا خودمم نفهميدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (22-11-09)
|
|
نه داداش سعید ما همیشه هستیم.من هم دربست در اختیار شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه من مانیتورم 15 اینچه در حال حاضر و این نرم افزار با این سایز بالا نمیاد اما اینجوری نیست.شما میتونی روی هر قسمتی که بخوای برش ایجاد کنی.من از یک فیلم یک صحنه 15 ثانیه ای رو جدا کردم باهاش.
البته دوستان دیگه شاید نرم افزارهای بهتری بشناسن
Failure is not an option
Saeed-Milan (23-11-09)
کاربر شهرسختافزار
ما بیشتر بهادر جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نمی دونم چرا من با نسخه 11 این نرم افزار هرچی برش می دادم خودش به 3 قسمت تقسیم می شد شاید مشکل از این نسخه بودم در هر صورت دوباره امتحان می کنم ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم با این کار نکردم اما فکر کنم به دردت بخوره
اینم لینکش:
Bahador (04-01-10), Saeed-Milan (23-11-09)
کاربر شهرسختافزار
دستت درد نكنه خيلي به درد خورد دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط germ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks