|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونولی من همین رو قبلا دانلود کردم . یه فایل فشردست که توش یه mp3 با حجم حدود 42 مگ با یه فایل با پسوند ناشناخته که یادم نمیاد.چیکار کنم.فکر کنم که این یه فایل صوتی در مورد تکنولوژی دایرکت ایکس 11 باشهای خدا اینم از مایکروسافت
زندگی تنها دو چیز به من آموخت : آرزوی مرگــــــ و مرگــــــ آرزو
ولی هم چنان امــیــــــــــــــدوارم
عزیز جان این فایل تا اونجا که یادم هست در مورد بهبودهای dx11 نسبت به ورژنهای قبلی صحبت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک فایل آموزشی محسوب میشه که بنظرم خیلی هم جالبه . بنده دلیل ناراحتی شما را متوجه نشدم
به هر حال dx11 تا اونجا که میدانم با خود ویندوز 7 نصب میشه از طریق آپدیتهای خود ویندوز هم آپدیت میشه و لینک دانلود یا آپدیت جدا ندارد
نیما جان من تجربه ای تو آپدیت کردن ندارم به خاطر همین هم تو فروم ها و انجمن های زیادی این سوال رو پرسیدم که همگی این لینک آموزشی رو بم دادن.جواب شما هم درست و بجا ولی چرا ویندوز سون (Ultimate SP1) من فاقد دایرکت ایکس هستش در حالی که کارت گرافیکم هم ساپورت میکنه.در ضمن من اینترنت پر سرعت هم ندارم که از طریق Win Update و آنلاین بروز رسانی کنم.یعنی راه دیگه ای ندارم؟!؟سایت های خیلی محدود ایرانی ای هم هستن که لینک دانلودش رو گذاشتن (مثل تورتــــک) ولی خودشون هم میگن که به احتمال زیاد حاوی تروجان هستن
عزیز dx11 با ویندوز نصب میشه شما از کجا متوجه شدید که نصب نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با نرم افزار های زیادی تست کردم مثل GPU-Z و Pc Wizardبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن هر وقت که رو سیستمی دایرکت 10 نصب شده باشه دیگه نصب دایرکت ایکس 9 معنی نداره و شدنی نیست پس اگر سیستم من دایرکت ایکس 11 داره پس چرا DX10 رو بعد از نصب تو قسمت programs & Features دیده میشه
با نرم افزار های زیادی هم تست کردم مثل GPU-Z و Pc Wizard که نشون میده ویندوز سون من دایرکت ایکس 11 نداره
در start در سرچ بنویسید dxdiag و انتر بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط wop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونجا ببینید نصب هست یا نصب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
wop (10-09-12)
بله درسته ولی پس Pc Wizard چی؟!
به هرحال بسیار ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks