لینک های دانلود درست هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل شما کجاست؟
لینک های دانلود درست هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل شما کجاست؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saeed-Milan (24-03-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من اون لینک ها به یک صفحه هدایت میشن که در اون چند تا نرم افزار و یکی کتاب وجود داره ولی چیزی برای بازگردانی اطلاعات وجود نداشت در هر صورت ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من اون نرم افزار رو که برادر germ قرار داده رو گرفتم الان امتحان می کنم ببینم جواب میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم دانلود کردم ، لینک های مستقیم بودن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saeed-Milan (25-03-10)
کاربر شهرسختافزار
نمی دونم برای من اینطوری نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardarn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون نرم افزاری رو هم که برادر germ گذاشته بود کرک یا سریال فعال سازی نداشت 60 درصد حجمش هم یک آهنگ بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان ممکنه نرم افزار دیگه ای معرفی کنن که جواب بده با همون هم امتحان کردم درست جواب نداد.
من با این برنامه قبلا کار کرده بودم (البته نسخه قدیمیش) و خیلی ازش راضی بودم با fat و ntfs بدون مشکل کار میکرد .. اون قبلی رو آپ کردم شاید به کارت بیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینکهای sardarn هم مشکلی ندارن و دان میشن
Saeed-Milan (25-03-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه دوستان ولی اتفاقی با این نرم افزار کار کردم و کاملاً جواب داد و از همه مهمتر این که کار کردن با این نرم افزار خیلی راحته.
کرک هم گذاشتم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks