و لازم به ذکره که بگم در صورت نتداشتن اطلاعات کامل وفنی و تخصصی از کار کردن با این نرم افزار بپرهیزید !
من با همین برنامه 300 گیگابایت اطلاعات را از دست دادم ! (درسته بعدا ریکاوری کردم ولی به کار رکدن باهاش نمیارزید)
و لازم به ذکره که بگم در صورت نتداشتن اطلاعات کامل وفنی و تخصصی از کار کردن با این نرم افزار بپرهیزید !
من با همین برنامه 300 گیگابایت اطلاعات را از دست دادم ! (درسته بعدا ریکاوری کردم ولی به کار رکدن باهاش نمیارزید)
40404 (25-07-09)
|
|
SSA Super V.I.P
چرا آخه به کار کردن باهاش نمیارزید ؟!
نرم افزار خیلی خیلی ساده هست و یه مقدار بسیار کمی تخصص احتیاج داره .
گرچه جون شما رو قبول دارم حرفتون رو تایید می کنم ، دوستان فقط کارهایی که گفته شده رو انجام بدید و یه وقت فوزولیتون گل نکنه !
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
40404 (25-07-09)
برای این گفتم نمیارزید چون کاری که من میخواستم بکنم را به راحتی با نورتون قست میکردم ولی به خاطر حرف بعضی از دوستان از این برنامه استفاده کردم و متاسفانه چوبشو خوردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با حرفتان موافق نیستم! به خیلی اطلاعات فنی و تخصصی نیاز داره و همچنین یه زبان انگلیسی کامپیوتری خوب !
ما که فضولی نکردیم این شد وای به حال اونی که ....
40404 (25-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks