با سلام..ممنون میشم اخرین نسخه دایرکتور رو بزارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
javaheri69 (18-10-16), SajjadKhati (18-10-16), salpc (19-10-16)
مهندس اینا که حجمش زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه 15 که 990 مگ هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونهایی که پایین نوشته content pack هست.
اینجا توضیح داده:
AMD>INTEL (19-10-16), javaheri69 (19-10-16), SajjadKhati (19-10-16)
نسخه 15 رو میخام دانلود کنم..ایا لازمه اینا رو هم دانلود کنم>>Content Packsبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین اینا برای چی هست؟؟لازمه دانلود کنم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکسری Templateهست . (پست قبل اشاره کردم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر خواستین میتونید دانلود کنید .
نرم افزار اصلی همون 990 مگ هست.
موفق باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (19-10-16), javaheri69 (19-10-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks