™Ali (23-05-09), Ramin_Zero1818 (16-06-09), Saeed-Milan (24-05-09)
SSA Super V.I.P
NOD32 Antivirus Business Edition 4.0.437 Retail به همراه یکی از بهترین برنامه ها برای قرار دادن License در برنامه
لینک مستقیم فقط به خاطر شما دوستان عزیز :
کد:http://rapidshare.com/files/236219187/NOD32.EAVBE40.437.Ret.rar
اینم برنامه ی MiNODLogin برای قرار دادن License در برنامه که به خوبی کار می کنه :
نکته : دوستان قبل از نصب MiNODLogin پوشه ی C:\Program Files\ESET رو از داخل NOD32 درون Exclusions قرار دهید ( از طریق Setup --> Advanced Setup --> Exclusions ) .کد:http://www.box.net/shared/ce6zm7nlkc
موفق باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
™Ali (23-05-09), Ramin_Zero1818 (16-06-09), Saeed-Milan (24-05-09)
SSA Super V.I.P
بالاخره کاسپرسکی از بتا خارج شد و نسخه ی 2010 رو به صورت Release Candidate عرضه کرد .
Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 9.0.0.451 RC
Download Kaspersky Internet Security 2010 RC
Download Kaspersky Anti-Virus 2010 RC
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Mehdi_Full (24-05-09), Saeed-Milan (24-05-09)
کاربر شهرسختافزار
SSA Super V.I.P
Norton AntiVirus 2009 16.5.0.134
Download Trial
Norton 2009 Trial Reset 3.0A (Read Instructions)
http://rapidshare..._v3.0A.rar
Saeed-Milan (25-05-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان من NOD 4 رو نصب کردم اما نمی دونم چرا فایروالش کار نمی کنه...خودشم می گهخ به دلیل نامعلومی...
چه کار باید کنم؟؟؟؟البته 64 بیتش هم هستا
آخرین ویرایش توسط Rohham در تاریخ 25-05-09 انجام شده است
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من نود 32 نصب کردم 2008 و وقتی که به روزش می کنم با موفقیت تا آخر میره ولی نه تاریخ دیتابیسش تغییر می کنه نه حتی 1 کیلو بایت به فولدرش اضافه می شه پبغام اخطار یا اینکه نسخه کرک شده باشه هم نمی ده راهی سراغ دارین ؟؟؟
((یاعلی))
کاربر شهرسختافزار
فروش لایسنس اصلی کسپراسکای
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =20000 toman
یک سال برای سه کاربر
-----------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
---------------------------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY Anti virus 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
دریافت اکتیو کد و ثبت اون در سایت رسمی کسپر و دریافت کد اکتیو 1 ساله برای سه کامپیوتر یا یک کامپیوتر
پ. خ نمایید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز چطوره که اینقدر ارزون شده واقعا برای سه نفر 1 ساله 20000 تومان میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvish1900 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن چطور میشه خریداری کرد ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ما این لایسنس ها رو توسط یکی از دوستانمون از نمیندگی کسپر اسکای در هند خریداری میکنیم.
بله برای سه نفر 20000 تومان.
خیالتون هم از اصلی بودن راحت باشه
من به شما کد اکتیو میدم خود شما م اول میرید تو سایت کسپر و اون کد و اسمتون و کشور و ....
وارد میکنید و خود شرکت کسپر براتون لایسنس می سازه و بهتون تحویل میده
هزینه رو به حساب ما واریز میکنید اکتیو کد براتون ارسال میشود
توجه: لایسنس یا بروی کامپیوترها خودت استفاده کن یا از دو شریکت مطمئن باش که لایسنها رو شیر نمیکنند
آخرین ویرایش توسط darvish1900 در تاریخ 26-05-09 انجام شده است
Saeed-Milan (26-05-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks