برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار خاصی هم نمیکنه فقط وقتی روی دکمه Restart کلیک میکنید زمان فعلی کامپیوتر شما رو ذخیره میکنه بعدش وقتی دوباره روشن شد و نرم افزار اجرا شد زمان جدید رو با زمان قبلی مقایسه میکنه و تفاوتش رو نشون میده.
یعنی در واقع این 1 دقیقه 3 ثانیه شما تفاوت زمانی بین موقعی که دکمه Restart رو تو این برنامه زدید با موقعی که دوباره ویندوز شما بالا آمد و این برنامه اجرا شد رو نشون میده.
این حرف نشون میده آدم خیلی باهوشی هستی و اگه برنامه نویس نباشی ولی ذهن خلاقی داری بهت تبریک می گم
چون گفتی ssd رو روی ساتا 2 قرار دادی من شنیدم که ساتا 2 بیشتر از سرعت 300 نمی تونه از ssd استفاده کنه که در عمل هم 250 تا 270 سرعتشه حالا شما نظرت درباره عملکرد این ssd روی ساتا2 چیه آیا از سرعتش راضی هستی یا با نرم افزار سنگینی کار کردی ببینی تو اون مواقع کاراییش چطوریه
بعد یه بنده خدایی در این سایت قبلا همین ssd رو با نرم افزار samsung magician گذاشت نوشته بود حجم 233 گیگ ولی من فکر می کردم که این 250 گیگ باشه اون 17 گیگ نفهمیدم چی شد
کلا روزی چند گیگ تا الان روش نوشتی ببخش که این سوالات رو می پرسم چون حتما می خوام این ssd رو بخرم
Bookmarks