زبان؟ زبان چیه این با یه نرم افزار AutoRun ساز ساخته شده که در واقع برای ساختن AutoPlay سی دی ها هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار AutoPlay Media Studio رو از لینک زیر دانلود کنید براحتی می تونید پروژه ای که بالا گذاشتم رو باهاش ویرایش کنید یا حتی بهترش رو بسازید:
کار خاصی هم نمیکنه فقط وقتی روی دکمه Restart کلیک میکنید زمان فعلی کامپیوتر شما رو ذخیره میکنه بعدش وقتی دوباره روشن شد و نرم افزار اجرا شد زمان جدید رو با زمان قبلی مقایسه میکنه و تفاوتش رو نشون میده.کد:https://soft98.ir/multi-media/759-indigo-rose-autoplay-media-studio.html
یعنی در واقع این 1 دقیقه 3 ثانیه شما تفاوت زمانی بین موقعی که دکمه Restart رو تو این برنامه زدید با موقعی که دوباره ویندوز شما بالا آمد و این برنامه اجرا شد رو نشون میده.
ظاهراً خارجی ها هم قبلاً یه برنامه ساده جهت این کار ساختن که تو لینک زیره اما اون تحت محیط خط فرمان هستش و رابط گرافیکی نداره ولی بازم نیاز به Restart شدن کامپیوتر داره:
درباره لود کامل هم والا اولویت های اجرا شدن نرم افزار های Start-Up رو ویندوز تعیین میکنه حالا اینکه هنوز نرم افزار های Start-Up شما کامل اجرا نشده این برنامه ساده اجرا شده شاید یا به دلیل سنگینی اجرای اون نرم افزار هاست و یا حتماً یه اولویت خاصی ویندوز برای لیست برنامه های Start-Up تعیین میکنه که من نمی دونم وگرنه انتظار داشتم که این برنامه وقتی در پوشه Start-Up به آدرس کامل C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Window s\Start Menu\Programs\Startup قرار میگیره آخرین موردی باشه که با شروع ویندوز اجرا میشه اما ظاهراً سیستم اولویت دهی ویندوز هوشمند تر از این حرفاست.کد:http://www.thewindowsclub.com/windows-boot-timer
درباره SSD هم برای من با SATA II هستش اگه SATA III داشتم سرعتش بیشتر میشد و شاید حداقل به 30 ثانیه میرسید اما بازم نسبت به هارد قبلیم خیلی بهتره هارد قبلیم خودم می شمردم گاهی بیشتر از 5 دقیقه Restart طول میکشید!!
زمان سنج هم منظورتون رو متوجه نشدم اما معمولاً ساده ترین چیزی که میشه با این نرم افزار های اتوران ساز هم ساخت زمان زنج، کرنومتر و کلاً تایمر هستش.
بازم خیلی ممنون از نظرتون واقعاً خیلی خیلی خوشحال شدم امیدوارم یه جا بتونم جبران کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks