بابا چرا کسی نرم افزار vgs for p4 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاهشن این نرم افزارو هر کسی که داره بزاره چون خودم داشتمش ولی گمش کردم روی xp صد در صد جواب میده
کاربر شهرسختافزار
بابا چرا کسی نرم افزار vgs for p4 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاهشن این نرم افزارو هر کسی که داره بزاره چون خودم داشتمش ولی گمش کردم روی xp صد در صد جواب میده
|
|
سلام دوست عزیز.
عضویت شما رو در انجمنهای بزرگ شبکه کامپیوتر ایرانیان تبریک عرض میکنم.
این صفحه به شما کمک بزرگی میکنه:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx
موفق باشید.
arven_andomil (08-02-09), X Ray (29-07-07)
کاربر شهرسختافزار
تو ان آدرس هم چیزی پیدا نکردم
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت مدیران محترم سایتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه نرم افزا پلی1 میخواستم که بشه باهاش 4 نفره بازی کرد
یعنی چهار نفر رو ساپورت کنه
روی WinXP هم بخونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظرم , ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من یه نرم افزار توپ دارم که 100 % هم جواب میده... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم روش MORTAL KOMBAT بازی میکردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با داداشم...بزودی واستون آپ میکنم حالشو ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مبدل پپلی استیشن 1 میخامممممممممممممممممم
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی مبدل پلی استیشن 1ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداینم یه مبدل توپ واسه ps1 که قولشو داده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... واستون آپ کردم ... 100% جواب میده ... ( کل بازیها ) حالشو ببرید ... از این بهتر دیگه وجود نداره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به دلیل بالا بودن نسبی حجمش نشد که پیوستش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از اینجا دانلود کنید ...!
پسورد فایل : www.pcnetwork.ir
کاربر شهرسختافزار
سلام-من به اين آدرس رفتم اما پسوورد مي خواست
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بهمن2227808 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پسورد رو گفتم که ... www.pcnetwork.ir هست ... پسورد خود مبدل هم داخل فایل فشرده شده موجود هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( لطف کنید توی پستهای بعدی فونت تون رو ریز تر کنید )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks