سلام جناب مدیر ارشد
لازم می دونم برای دفاع از حق یکسری توضیحاتی ارائه بدم
_________
نکته اول این هست که آقا سجاد همون طور که خودتون بهتر می دونید فردی عاشق وطن و اسلام است و عاشق وطن و اسلام بودن سیاسی نیست و اگه باشه هم یک افتخاره چون پایه اسلام رو حضرت محمد(ص) پایه گذاری کرده
الان که تو هیچ سایتی کسی چیزی به کسی یاد نمیده آقا سجاد اومده اول کل زبان برنامه نویسی سی شارپ شاید 2 تا 3 سال یاد گرفته و از اردیبهشت تا همین حالا مشغول تهیه فیلم های آموزشی سی شارپ هست اون هم به رایگان و بدون هیچ گونه چشمداشت. این فرد نمونه کاملی از یک انسانه که انقدر از خود گذشته است که حاضره اطلاعات و دانسته های خودش رو رایگان در اختیار هموطنان خودش قرار بده و این کار ستودنی است. خیلی ها هستن که یا زبان انگلیسی بلد نیستن و یا در نقاط مختلف کشور پول رفتن به این طور کلاس ها رو ندارن یعنی ایشون نگاه ملی داره و دلش می خواد ایران در حوزه ای مثل برنامه نویسی بتونه پیشرفت کنه
الان ما تو خیلی از سایت ها می بینیم که نرم افزارهای شرکت های مختلف مثل microsoft ، adobe و آنتی ویروس هایی مثل kaspersky ، bitdefender و ... رو قرار میدن. پس آیا اینها دارن تبلیغ این شرکت ها رو می کنن؟
آقا سجاد یک تاپیکی برای خودش ایجاد کرده و دوست داشته آنتی ویروس پادویش رو معرفی کنه و کسانی که دلشون خواست این آنتی ویروس رو اول رایگان روی سیستمشون نصب کنن و بعد اگه دیدن درست کار می کنه اون رو بخرن و نه آقا سجاد و نه هیچ کس دیگه ای، کسی رو وادار به انجام یک چنین کاری نکرده و هر کس آزادانه می تونه این آنتی ویروس رو بخره و یا نخره
اما کسی که در اینجا داره مزاحمت ایجاد می کنه آقای رضوی هست چون این تاپیک ارتباطی به ایشون نداره و خودش رو الکی وارد این فضا کرده و پایه این درگیری ها از ایشونه
شما می بینی که در ساعت 12 و 15 دقیقه شب، جناب رضوی میگه داره میره ناهار بخوره در حالی که ما در اون موقع میریم که بخوابیم. پس ایشون اختلاف زمانی 12 ساعته با ما داره که نشون میده مثلا از آمریکا پست ارسال می کنه. پس می بینید که آقا سجاد اتهامی نمی زنه بلکه خود این فرد داره این رو میگه
در پایان یکی از ویدئو های ایشون ما به تصاویر زیر برخورد می کنیم. (با اینکه این عکسه ولی جهت راحتی خیال شما من اون رو توی یک سایت دیگه آپلود کردم)
عکس1
عکس2
معمولا یک ایرانی از این کلمه استفاده نمی کنه و با اختلاف زمانی که این فرد با ما داره این احتمال میره که فردی که این کلیپ رو تهیه می کنه فردی باشه که برای این کار پول گرفته و ایرانی نیست.
این عکس ها توهین بزرگی به ملت ایران و جامعه برنامه نویسی ایرانه و هر کسی که این رو ببینه باید این فرد و افراد حامی اون رو محکوم کنه
همچنین ایشون در پست 252 یک فایلی رو به اشتراک قرار داده که مدعی هست که این فایل رو شرکت کسپراسکی منتشر کرده و من جواب ایشون رو در پست 256 دادم و ما هنوز منتظریم که پاسخ ایشون رو بشنویم
چون من اکثرا می بینم که شما زحمت زیادی می کشید و مشغول جواب دادن به کاربرهای دیگه هستید شاید این پست ها رو به طور کامل مطالعه نکرده باشید و همچنین ویدئو ها رو موشکافانه نگاه نکرده باشید به دلیل مشغه ای که دارید ولی من دوست دارم که از حق دفاع کنم
ویدئوی ایشون هم از نظر علمی مردوده چون ایشون در یک محیط مجازی اقدام به این کار کردن و شرایط واقعی نبوده
ایشون باید به صورت عملی این فایل رو به سیستم یک کاربر حقیقی تزریق کنه در حالی که آنتی ویروس پادویش روی اون سیستم فعاله و از فایروال پادویس عبور کنه و بتونه خودش رو بارگذاری کنه و پادویش رو اول از کار بندازه و بعد فایل wannacry رو اجرا کنه و ما در ویدئو ها هیچ کدوم از این ها رو نمی بینیم
Bookmarks