جناب رضوی من تا قبل از اینکه این تاپیک رو ببینم اصلا نمی دونستم ما آنتی ویروس ایرانی هم داریم ولی یه مدت هست دارم برنامه نویسی یاد می گیرم و فعلا تو مراحل اولیه هستم و برام این سوال مطرحه که با این همه کارشناس کامپیوتر و برنامه نویس حرفه ای یعنی یک آنتی ویروس خوب تو ایران پیدا نمی شه که قابل اعتماد باشه که در صورت مشکل آدم زنگ بزنه و یک پشتیبانی داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط رضوی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که در این زمینه ها فعال هستی و مطمئنا بیشتر آنتی ویروس ها رو چک می کنی و اخبار و اطلاعاتت از من نوعی بیشتره یکی دوتا آنتی ویروس قابل اعتماد ایرانی رو معرفی کن که هم ما استفاده کنیم و هم به جای خرید لایسنس خارجی با خرید یکی از اونا از تولید نرم افزار داخلی حمایت بکنیم
بعد اینکه به نظرت احتمال داره یه روزی یک تیم مثلا 5 نفره ایرانی بتونه یک آنتی ویروس حرفه ای درست کنه که اصلا مشکل نداشته باشه یا خیلی کم مشکل داشته باشه و بتونه با نمونه های خارجی رقابت کنه. اصلا امکان پذیر هست. به نظر شما بهترین زبان برای تولید یک آنتی ویروس چیه مثلا سی شارپ که شی گراست خوبه؟
به نظر شما مشکل اصلی در تولید آنتی ویروس چیه کجای تولیدش سخته و کجاهاش به مشکل می خوریم با توجه به تجربه شما
سوالام زیاد شد
Bookmarks