1.اگر اسم بنده "مهران رصوی" نیست با کمال میل حاضر هستم اسم بنده رو علنی کنید در غیر این صورت دست از اتهام زنی های توخالی بردارید چرا که این سبک برخورد متاسفانه کودکانه استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.آنتی ویروس پادویش ( به جز محصول ضدباجگیر) در حد آنتی ویروس ClaimAV هستش و با توجه به اطلاعاتی که از افرادی که خواهان تست شدن به دست من رسیده این محصول در صنایع دفاع کشور نصب شده ( تایید نمیکنم که این حرفا رو به من بزنن و کاملا" اشتباه هستش ولی با مدرک گفتن که من صلاح نمیدونم اونها رو علنی کنم ) با توجه به قابلیت هایی که در آنتی ویروس پادویش اعلام شده این محصول به هیچ عنوان هوش مصنوعی نداره و فقط بر اساس امضاء و پایگاه داده کار میکنه و در شرایط ایزوله به شدت ضعیف میکنه چون دسترسی به اینترنت نداره و نمیتونه پایگاه داده رو به روز کنه ؛؛ بنابراین من با شرکتی که دروغ به ملت تحویل میده با شرایط دیگه ای برخورد میکنم و به قول برادر نفیسی "به صورت غیرمسئولانه آسیب پذیری ها رو منتشر میکنم"
3.در مورد اینکه آنتی ویروس پادویش هوش مصنوعی نداره هم به زودی فایل و ویدیوی مربوطه به اون در اختیارتون قرار میگیره تا خودتون هم تست کنین !
5.شرکت شید افزار به نظر من باز بهتر از امن پرداز عمل کرده چون دروغ نمیگه ، میگه از 2 موتور مجزا استفاده کردم و .... ولی پادویش خودش رو مجهز به انواع فناوری های ضد بدافزاری میدونه در حالی که همشون دروغی بیش نیستن
Bookmarks