چون پرسیدید پاسخ شما را میدهم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حدود 5 سال هست که پادویش رو از نسخه بتای اولیه دنبال کردم. با اینکه اصلا رشته تحصیلی من کامپیوتر نبود، با علاقه زیادی که به داشتن یک آنتی ویروس ایرانی در ایران داشتم، پادویش رو دنبال کردم.
آنقدر علاقه داشتم که همین چند وقت پیش بعد از 4-5 سال فعالیت در فروم امن پرداز، من رو ناظم انجمن کردن.
علاقه شدید من به پادویش کاملا مشخص و از روی تعصب به سرزمینم هست نه هیچ چیز دیگر
داستان به شکل خلاصه این است
این آقای رضوی(نامشان چیز دیگری است) از حدود 1 سال قبل شروع کرد به فیلم ساختن علیه پادویش که این ضعیف است و نمیدونم دور میخورد و غیره....
بعد از 1 سال که بارها و بارها درخواست شد که خب از روی فیلم و سریال که نمیتوان به برنامه نویس پادویش نشان داد مشکل احتمالی(در صورت وجود) کجاست. باید فایل را ارسال کنید که گوش این فرد باهوش (با اسم مستعار رضوی) بدهکار نبود.
تا اینکه بالاخره فایلی را بعد از 1 سال و ساختن ده ها کلیپ علیه شرکتی که من همه ی آرزوهایم برای وجود یک آنتی ویروس بومی در کشور را در آن و پرسنلش میدیدم برای امن پرداز ارسال کرد.
ظاهرا امن پرداز در مدت 2 روز و نصفی، نسخه جدیدی میدهد(اینطور که ایشان ادعا میکند) که در برابر فایل آسیب پذیری ایشان ایمن میشود(نشان میدهد برنامه نویس پادویش بلافاصله متوجه اشکال شده و آن را برطرف کرده است)
پرسش بنیادین و اساسی این است>>>>> جناب آقای مهران رضوی(اسم اصلی ایشان چیز دیگری است) اگر خیرخواه سرزمین خودتان هستید، چرا باید 1 سال تخریب کنید و ناگهان 1 فایل را انتشار عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
چه هدفی را جز پیشرفت کشور خودتان دنبال میکنید؟؟؟؟؟؟
اصلا شما از تمام متخصصان و برنامه نویسان شرکت رویاهای من (امن پرداز) حرفه ای تر و با دانش تر
اگر قصد کمک دارید چرا فایل یا اکسپلویت یا آسیب پذیری که قطعا ساعت ها برایش و برای ساختن کلیپ هایش(که به تنهایی کمکی نمی کنند) گذاشته اید برای آنها ارسال نمی کنید تا مشکل را حل کنند؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks