واقعا" خیلی خوبه که شما داری منطقی و بر اساس شواهدی که میبینی جلو میری و این کار از نظر من ستودنی هستش
خب بپردازیم به توضیحات ...
عکس اول مال زمانی هست باجگیر واناکرای بتونه خودش رو درست نصب کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر دقت کرده باشین در عکسی که در ضمیمه قرار دادم ، چون سرویس ضدباجگیر رو از کار ننداختم سرویس نسبت به باجگیر هشدار میده و من مانع از رمز شدن اطلاعات میشم بنا براین هسته اصلی واناکرای فاقد اطلاعات لازم هستش تا بتونه تصویری که شما مدنظرتون هست رو به نمایش بگذاره البته اگر تمایل دارید میتونم فایلی که در ویدیو امتحان کردم رو براتون بذارم تا خودتون هم تست کنید و مطمئن بشید که باجگیر واناکرای هست و جعل و ... در کار نیست
ابن بک روال جهانی هستش و البته فقط توسط من در قبال آنتی ویروس پادویش انجام نمیشه بلکه خیلی از شرکت های بزرگ و مطرح در حوزه امنیت از این روش برای اثبات وقوع آسیب پذیری استفاده میکنن ( اثبات وقوع با اثبات حضور فرق داره ) بنابراین نمیشه گفت که کار من اشتباه هستش من دنباله رو یک روال جهانی هستم حالا اگر کسی این روال جهانی رو قبول نداره دیگه مساله کامل فرق میکنه و به خود شخص ربط داره ؛ شاید خیلی هاتون اسم شرکت CheckPoint Security رو شنیده باشین ، که تو شکوندن رمز آیفون هم به پلیس فدرال FBI کمک کرد ، همین شرکت آسیب پذیری روی Word پیدا کرده ( که البته Word از لحاظ کاربری و عمومیت و ... یه سر و گردن از پادویش بلند تره ) که طبق همین روال با استفاده از یک ویدیو "وقوع آسیب پذیری رو به اطلاع عموم رسونده"برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید ویدیوش رو از سایت یوتیوب تو این آدرس مشاهده کنید.
دیگه اینجا من نیستم که بگید یک فرد هست و داره تخریب میکنه ، جعل میکنه ، چه میدونم جاسوسه ، از اون ور آب نشسته داره تولیدات بومی ما رو زیر سوال میبره و هزارتا اتهام دیگه ؛ اینجا یه شرکت معتبر هست که داره محصول یه شرکت معتبر تر از خودش رو ارزیابی میکنه و کسی هم بهش نمیگه داره ویدیو جعل میکنه.
پیشنهاد شما شدنی نیست ؛ با توجه به اینکه من در ایران حضور ندارم و آی پی بنده استاتیک هست ( At&t ) بنابراین نمیتونم مستقیم وصل بشم به سیستم کسی ولی پذیرای هر کسی که میخواد عملی تست کنه هستم با نرم افزارهایی که خب داخل ایران قابل دسترس هستن از جمله AnyDesk میتونید به سیستم من وصل بشید ( سرور در اختیارتون میذارم ) تا خودتون کامل تست کنید همونطور که خیلی از دوستان بودن که در خواست دادن و تست هم گرفتن ( تا الان حدود 18 نفر از داخل ایران )
نکته : پسورد گذاری روی پادویش به هیچ عنوان ضامن امنیت اون در برابر مشکلاتی که داره نیست
پیروز باشید.
Bookmarks