1.در مورد Emsisoft تمامی مشکلات کمتر از یک ساعت حل میشه
2.تمام خطوط قرمز رنگ شما رو من توهین تعبیر میکنم پس جوابی نمیدم
3.انتشار عمومی فایل چه صحیح چه غیر صحیح روش بنده هستش ، اگر کسی معترض هست بره شکایت کنه ( شاید شاخه برون مرزی قوه قضاییه کاری براشون بکنه نمیدونم )
4.شما در مورد مسایل خصوصی از من سوال میکنید ، به اینها جوابی داده نمیشه
5.ارائه فیلم برای نشان دادن وجود آسیب پذیری روشی مرسوم هست اگر شما ندیده این یا اطلاع ندارید دلیل نمیشه که این روش صحیح نباشه.
در مورد Emsisoft تمامی مشکلات کمتر از یک ساعت حل میشه
پس اعتراف کردید که مشکل 2 روزه حل شده. آن هم در کمپانی ایرانی که به بخور بخور متهمشان کرده بودید!!! (دلیل حرفم هم این است که مجبور شده اید از ناکجا آباد، یک ادعا رو کنید که امسی سافت نیوزلندی!!! یک ساعته مشکلش را حل میکند. احتمالا اینکه 1 سال برای ارسال یک فایل هم زمان از دست دادید این بوده که میخواستید با امسی سافت مقایسه ای داشته باشید!!!!
عجب!

تمام خطوط قرمز رنگ شما رو من توهین تعبیر میکنم پس جوابی نمیدم
هر جا که پاسخی ندارید که لزوما معنایش توهین طرف مقابل نیست.
مثلا شما هم من را دروغگو خواندید و شریک جرم(با تحریک اینکه یالا فایلو بفرست!!!) اما من شما را به توهین متهم نکردم.

انتشار عمومی فایل چه صحیح چه غیر صحیح روش بنده هستش ، اگر کسی معترض هست بره شکایت کنه ( شاید شاخه برون مرزی قوه قضاییه کاری براشون بکنه نمیدونم )

(دوست ندارم در این مورد اذیتت کنم. چون هم وطنم هستی و البته جوان و جویای نام (که منم یل سیستان و.....) وگرنه در این مورد بالا میتوانم مطالب بسیاری بیاورم که خدا را خوش نمی آید استرست را زیاد کنم. پس سکوت میکنم)

سرزمین من به کمک افرادی مثل تو نیاز دارد نه فریاد هایی از روی جوانی که من 1 نفره همه شان را حریفم و.....

بنده ی خدا. از دانشت برای پیشرفت سرزمینت استفاده کن نه نابودی شغل جوان هایش

شما در مورد مسایل خصوصی از من سوال میکنید ، به اینها جوابی داده نمیشه
اینکه میگم انتشار عمومی یک آسیب پذیری میتونه با جان مردم بازی کنه(دلایلش رو هم گفتم) مسایل خصوصی شماست؟؟؟؟؟