خب اگر امن پرداز اینقدر غول هست که 2 روز میتونه آسیب پذیریشو حل کنه(ادعای شما که میگویید نسخه قبلی مشکل داشته و تو نسخه جدید به فاصله 2 روز مشکل حل شده. این ادعای خود شماست)
که باید گفت شرکت های اروپایی ! هم به گرد پاش نمیرسن. الان شما یه آسیب پذیری تو کسپر و بیت دفندر پیدا کن ببین چند ماه دیگه حللش میکنن؟
یک نمونه بیاورید که من گفته باشم ویدیوی شما دروغ است.
من فقط معتقد بوده و هستم که با ویدیو چیزی ثابت نمیشود و البته انتشار عمومی آسیب پذیری هم بسیار خطرناک میدانم(شاید فردی آسیب پذیری را برای بازی و باج گیری بخواهد اما آسیب پذیری میتواند با انتشار عمومی با جان افراد بازی کند. شما که دوست ندارید باعث مرگ فرد یا افرادی باشید؟ میخواهید؟)
وقتی فایل mri یکی از نزدیکان صدمه دیده، رمز شد، اعتقاد شما هم تغییر خواهد کرد!!!! و معنای گناه را به درستی فهم خواهید کرد.
مگر شما کودک 14 ساله هستید که با صحبت من تحریک شوید!!! و قدرت تصمیم گیری ندارید؟ و یا اصلا اگر قوه تحریک کردن من اینقدر بالاست، چرا 1 سال طول دادید تا یک فایل 3 مگی را برایشان ارسال کردید؟؟ (بعد از انتشار ساعت ها فیلم هالیوودی در آپارات و یوتیوب و غیره....)
یکبار فایل برایشان فرستادی(همین فایل را) که خودت بعدا معترف شدی فایل خراب بوده
یا شاید منظورت از گزارش مشکل!!! همان کلیپ ها با موزیک جنگ ستارگان و پارک ژوراسیک است؟
تو چطور برنامه نویسی هستی که تصور میکنی با فیلم تماشا کردن میتوان آسیب پذیری رفع کرد؟!!!

باید فایل را ارسال کنی. مثل همه ی آنتی ویروس های دنیا
تا بررسی بشه و در صورت واقعیت داشتن، تلاش برای رفع صورت بگیره
یکبار سند از ارسال فایل گذاشتی که آن هم خودت اعتراف کردی خراب بوده. دیگر موارد چه بود؟؟؟ که مدعی هستی گزارش دادی؟
آره 1 نفر کل مجموعشون رو حریفی که 1 سال فکر کردی و یک فایل ساختی و اونم تازه مدعی هستی تو 2 روز و نصفی بعد از ارسال مشکلش رو حل کردن!!!!!!!!!!!!!
یه وقت ضربه فنیشون نکنی تو اینقدر ابر قدرتی!!!

بالاخره بخور بخور دارن یا 2 روزه(فراتر از هر کمپانی در جهان) رفع آسیب پذیری میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه یه چیزی بگو با عقل و درک جور دربیاد
شید موتورش خارجی هست و بنابراین نمیشه اون رو با پادویشی که کاملا ایرانی هست مقایسه کرد.

1.در مورد Emsisoft تمامی مشکلات کمتر از یک ساعت حل میشه
2.تمام خطوط قرمز رنگ شما رو من توهین تعبیر میکنم پس جوابی نمیدم
3.انتشار عمومی فایل چه صحیح چه غیر صحیح روش بنده هستش ، اگر کسی معترض هست بره شکایت کنه ( شاید شاخه برون مرزی قوه قضاییه کاری براشون بکنه نمیدونم )
4.شما در مورد مسایل خصوصی از من سوال میکنید ، به اینها جوابی داده نمیشه
5.ارائه فیلم برای نشان دادن وجود آسیب پذیری روشی مرسوم هست اگر شما ندیده این یا اطلاع ندارید دلیل نمیشه که این روش صحیح نباشه.